Garanti og Betingelser

For Søve er det viktig at lekeutstyret holder en høy kvalitet og er nærmest vedlikeholdsfritt, slik at sikkerheten opprettholdes over lang tid. Det skal tåle hard bruk, og vær og vind. Søves lekeapparater har en beregnet levetid på over 50 år og antagelig markedets beste garantier.

Garantier

Skader som omfattes av garantien, erstattes av Søve AS og vil bli levert kostnadsfritt til kunde. Alle garantikrav må dokumenteres. Garantien gjelder mot svikt som følge av material- eller fabrikasjonsfeil. Du kan laste ned garantivilkår her!

Feillevering/Manko

Mottakskontroll må utføres av kunde når varene mottas. Eventuelle feil/mangler må meldes fra om til Søve AS umiddelbart.

Betalingsbetingelser og leveringstid

Vi liker å skryte av at vi har markedets mest fornøyde kunder når det gjelder leveringstid. Leveringstiden er normalt 1-3 uker på standardsortiment. Avtale om spesiell hastelevering er mulig, mot et tillegg på 10% av ordresum. Betalingsbetingelser er netto pr. 10 dager. På lekeapparater og parkmøbler, beregnes det en frakt på 10% av veil. ordresum (eks mva), begrenset opptil kr 12.000,-. Minimum frakt er kr 300,-. Det beregnes en emballasjekostnad på kr. 195,- pr pall.

MERK: Egne satser for postpakker og fallunderlag

Last ned frakt tabell her!

Last ned FDV i PDF format her!