Andre farger, ekstra funksjoner, apparat tilpasset nettopp ditt område?

La deg inspirere!

Vi har mange lekeapparater og treningsapparater i vårt sortiment. Likevel hender det at kundene våre ønsker apparater tilpasset nettopp deres uteområde. Er området langt og smalt? Er det lite, eller har det en spesiell form? Er det spesielle farger som skal gjenspeiles? Vi hjelper deg!


Alle vil ha en Thorium

.. men den trenger stor plass. Løsningen på Skrantevatnet, ble en spesialdesignet Thorium, som passet inn på det lange, smale området de hadde til rådighet. Resultatet er en Thorium som passer perfekt til terrenget, med masse funksjoner.

Treningsstasjoner på Frogner

Våre kunder er opptatt ak aktivitet og trening, og vi ser at stadig flere ønsker seg det perfekte utendørs treningsområde. Det er en super lokasjon for en utendørs kroppsøvingstime, eller for å komme seg ut av treningsstudioet for litt frisk luft. På skolen i Frogner, hadde de klare tanker om hva de ønsket seg, da skapte vi det.

En annerledes huskesone?

Et godt huskeområde tiltrekker seg barn i alle aldre, det er en naturlig samlingsplass på lekeplassen. Dette er det flere og flere kunder som har merket seg. Det er veldig stas når vi får lov til å utvikle huskeområder som har plass til mange, er inkluderende, og skaper aktivitet!

En ekstra funksjon?

Noen ganger finner kundene våre det perfekte apparatet, de mangler bare et klatrenett, en snurre, eller spinner.. Fornøyde kunder er vår førsteprioritet. Ta kontakt med oss, så fikser vi det. Som på denne spesialversjonen av Stor-Oslo.

Noe helt eget?

Noen prosjekter søker et helt eget uttrykk, eller skal vise frem et bestemt tema. Dersom vi ikke kan produsere selv, henter vi inn aktuelle samarbeidspartnere, som Norna, for å gi kunden hva de vil ha.