Turnstativ med to høyder

kr 15 539 eks. mva

Introduser barna til spennende og utfordrende lek med vårt Robinia turnstativ med to høyder! Dette flotte lekeapparatet er utformet for å inspirere barn til å utforske ulike bevegelser og balanseferdigheter mens de har det gøy utendørs.

Leveringstid 2-4 uker

Varenummer: LE20539 Kategorier: ,

FILER: Se under i fanen Nedlastinger

Produktforespørsel
Norna-Playgrounds

Beskrivelse

Barn synes det er gøy å turne i et turnstativ av flere grunner:

 1. Fysisk Aktivitet: Turnstativer gir barn muligheten til å være aktive og utforske ulike bevegelser. Det er en flott måte for dem å bruke energi på og styrke kroppens muskler og koordinasjon.
 2. Utforskning: Turnstativer gir barn muligheten til å utforske og teste sine fysiske grenser. De kan prøve ulike øvelser, svinge, hoppe, snurre og utføre ulike akrobatiske triks.
 3. Sosial Interaksjon: Turnstativer er ofte plassert på lekeplasser, og det oppfordrer til sosial interaksjon mellom barn. De kan utfordre hverandre, hjelpe hverandre og til og med konkurrere i morsomme utfordringer.
 4. Selvtillit og Prestasjon: Når barn mestrer nye ferdigheter på turnstativet, gir det dem en følelse av prestasjon og selvtillit. De føler seg stolte av å kunne utføre ulike triks og manøvrer.
 5. Fantasi: Barn bruker ofte sin fantasi når de turner på stativet. De kan late som de er superhelter, sirkusartister eller deltakere i en spennende konkurranse.
 6. Utendørsaktivitet: Turnstativer gir barn en grunn til å være utendørs og nyte frisk luft og natur. Dette er viktig for deres fysiske helse og velvære.
 7. Mor og Far Kan Være Med: Foreldre kan også bli med barna på turnstativet, og det gir muligheten for familieaktiviteter og moro sammen.

Alt i alt gir turnstativer barn en morsom og utfordrende måte å uttrykke seg fysisk, samtidig som de utvikler viktige motoriske ferdigheter og har det gøy utendørs med venner og familie.

Fordeler og ulemper med Robinia du bør kjenne

Fordeler:

 1. Holdbarhet: Robinia tre er kjent for sin ekstreme holdbarhet, spesielt når det utsettes for jordkontakt eller utendørs bruk. Det kan vare i mange år uten behov for mye vedlikehold eller beskyttelse mot råte og skadedyr.
 2. Miljøvennlig: Robinia er et bærekraftig valg da det vokser relativt raskt og kan fornyes. Når det brukes i lekeutstyr eller møbler, gir det en miljøvennlig alternativ til andre tresorter.
 3. Naturlig skjønnhet: Robinia tre har en naturlig appell med en rustikk og vakker utseende. Dets estetiske egenskaper gjør det til et populært valg for utemøbler og lekestrukturer.
 4. Motstandsdyktig mot været: Robinia tåler værforholdene godt og krever minimalt med vedlikehold for å bevare sin integritet over tid. Dette gjør det ideelt for utendørsapplikasjoner.
 5. Allsidig: Robinia treverk kan brukes til en rekke produkter, inkludert lekestrukturer, utemøbler, gjerder, broer, og mer.

Ulemper:

 1. Kostnad: Robinia treverk kan være dyrere enn andre tresorter på grunn av sin holdbarhet og begrensede tilgjengelighet.
 2. Vekt: Robinia tre kan være tungt, noe som kan gjøre installasjon og flytting av produkter laget av dette materialet mer utfordrende.
 3. Hardhet: Robinia tre er ganske hardt, noe som kan gjøre det vanskeligere å bearbeide og forme sammenlignet med mykere treslag.
 4. Splintring: Som en hardtre, kan Robinia produsere skarpe splinter hvis det blir skadet eller ikke blir vedlikeholdt ordentlig.
 5. Begrenset tilgjengelighet: Robinia tre er ikke alltid lett tilgjengelig, spesielt i enkelte regioner, noe som kan begrense tilgjengeligheten og øke kostnadene.

Samlet sett er Robinia treverk et attraktivt alternativ for utendørsprodukter på grunn av sin holdbarhet og naturlige skjønnhet. Men det kan være kostbart og tungt, og krever forsiktig vedlikehold for å unngå splintering. Fordelene og ulempene bør nøye vurderes avhengig av prosjektets behov og budsjett.

Huskestativ
Høyde
1.55 m
Lengde x bredde
2.63 x 0.20 m
Fallhøyde
1.30 m
Stolpe/rør
Robinia
Estimert monteringstid
4 t
Anbefalt fra alder
3 år
Produsent
Norna-Playgrounds
Sikkerhetssone
3,00x5,63 m
Minimum nødvendig sikkerhetssareal
16.00 m2
Produsentland
Danmark
FSC/PEFC
Ja

Vær oppmerksom på at endringer i dokumentasjon kan forekomme etter nedlasting.

Du liker kanskje også…