9. oktober 2018

Markedets billigste huskestativ

Søve kan skryte av at vi på store deler av vårt sortiment, har markedets billigste huskestativ. Dette går selvfølgelig ikke ut over kvalitet og garantitiden.

Valgmuligheter for våre kunder

En huske er noe de fleste ønsker når de skal investere i ny lekeplass. Mulighetene er mange, både når det kommer til produkt og leverandører. Søve tilbyr valgmuligheter til blant annet materialer, design og antall seter. Vi har alltid fokus på sikkerhet og vedlikeholdsfrie materialer. Produktene skal kunne brukes over lang tid uten vedlikehold, og barna skal kunne leke under sikre forhold.

Viktig å tenke på ved kjøp av huskestativ

Når du skal velge et huskestativ, er det viktig å tenke på alder til barna som benytter seg av lekeplassen. De aller minste må få hjelp av en voksen, både til å komme opp i husken, og lage fart. Et rammesete anbefales til de aller minste. Da sitter barna sikkert, og kan føle seg trygge. Når barna blir eldre lærer de seg å lage fart på husken selv. Barna begynner å øve på sosiale ferdigheter ved å leke sammen med andre barn. I denne alderen er det perfekt å bruke et større huskesete med plass til mange samtidig, f.eks UFO eller fuglerede.

Huskestativ for de større barna

Husker som passer for de større barna er også de med plass for mange, men brukes nå gjerne hver for seg og ikke sammen. De vil selv bestemme farten, om de vil ha fart i det hele tatt. Kanskje de bare vil sitte og slappe av, og prate med vennene? 6- kant huskestativet i City-serien er et perfekt eksempel på et huskestativ for barn i skolealder. I dette huskestativet henger bildekksetene vertikalt og byr på større utfordringer for balansen