Nye selgere til Søve

De to nye selgerene er kanskje nye hos Søve, men ikke i bransjen.

Jorn 2

Jørn Bonnerud (50) kommer fra Clausen & Heyerdahl hvor han har vært prosjektleder og salgssjef i mer enn 12 år. Han vil ha ansvaret for Oslo samt jobbe mot eksportmarkedet. Selv bor han i Heggedal med kone og tre «barn» på 15, 17 og 19 år. Når Jørn ikke jobber, finner du han stort sett ute sammen familien, eller på golfbanen. Han er forøvrig også en habil fisker.

De som kjenner Jørn, beskriver han som kunnskapsrik, omgjengelig og entusiastisk ung mann som elsker salg.

– Jeg ser for meg Søve som en innovativ arbeidsgiver som er fremtidsrettet og har fokus på aktivitet og lek for store og små. Og som i tillegg gjør en stor innsats for miljøet vårt med produksjon i Svanemerkets ånd. Jeg gleder meg til å bli en del av Søve-teamet, og til å bidra til at vi får åpnet enda flere markeder med norsk kvalitet og design, forteller Jørn fornøyd.

Marianne Opperud (50) kommer til Søve etter 3,5 år i Kompan. Hun styrker Søves satsing og tilgjengelighet i Oslo/Viken-øst.

Marianne bor på Tåsen i Oslo, men er oppvokst på Kolbotn. Hun er gift og har to «barn» på 15 og 18 år. På fritiden er hun gjerne på fjellet eller på sjøen i en båt. – Det blir mange fjellturer med og uten ski på beina og ikke minst mye slalom, forteller hun med drømmende øyne.

Marianne beskrives som en positiv og sprudlende person som alltid ser løsninger på eventuelle problemer/ utfordringer.
– Alt kan løses med litt godvilje og et kreativt hode, sier Marianne.

Marianne