Treningspark i Halden

Søve har levert treningsapparater til Halden treningspark. Denne fargespreke treningsparken ligger langs elvepromenaden ved Tista og her har du utsikt mot både festningen og høvleriet.

Se film fra treningsparken her:

Treningspark for alle

Idrettskonsulent Christian Berg i Halden kommune har vært prosjektleder for den nye trimparken

“Det vi ønsket med å investere i en treningspark var å gi Haldens innbyggere et lavterskel treningstilbud til glede for hele befolkningen. Det var førende ved valg av treningsapparater at ulike grupper kunne benytte seg av de. Både de som er godt trent og de som er mindre godt trent. Treningsapparatene skulle også kunne brukes til å trene hele kroppen. Samtidig ønsket vi noe varig som tåler vær og vind, og selvfølgelig ville vi få mest mulig ut av pengene”.

Treningsparken ligger i tilknytning til Elvepromenaden som er en nyopprettet turvei langs elven Tista i Halden sentrum. Turveien er mye brukt og treningsparken er en viktig del av prosjektet. Christian håper treningsparken blir populær både for byens innbyggere, båtturister, hotellgjester og andre som vil trene litt i sentrum.

Anlegget ligger ideelt plassert for alle som vil kombinere en løpetur eller gåtur med litt styrketrening. I parken kan man trene både styrke, kondisjon, koordinasjon og balanse, det er kun fantasien som setter grenser.

Til startsiden for trening og ballspill

Kategori
Treningspark
Sted
Halden
Aldersgruppe
12
Kontakt oss om dette prosjektet