Vi ønsker å bidra til økt aktivitet blant ungdom og voksne!

Alle skal med

Søve treningspark

Vi ønsker å bidra til økt aktivitet blant ungdom og voksne. For å kvalitetssikre våre produkter til denne gruppen hva angår bruk, nivå og utforming, satser vi på kunnskap, fagfolk og erfaring.

Se alle våre treningsprodukter

Søve treningspark for utendørs trening tilpasset alle
Egenvektstrening

Calisthenics, eller egenvektstrening, er kort fortalt en treningsform hvor man bruker egen vekt som motstand. Det er det flere fordeler med egenvektstrening. Det er gratis og tidseffektivt, og  gøy og utfordrende! Ved å utføre egenvektstrening i en Søve Treningspark, vil du oppleve mange nye utfordringer, og spennende oppgaver kroppen kan mestre.

Utendørs trening i treningspark
Treningsprogram

Det er ikke alltid like lett å vite hvordan man gjennomfører et treningsprogram, eller hvilke øvelser som er lurt å sette sammen. Derfor har vi utviklet treningsprogram tilpasset apparatene i Søve Treningspark. Alt du trenger er en Søve treningspark, og litt stå-på-vilje!

15 minutters treningsøkt treningsapparater søve
Våre treningsapparater

Vi ønsket å lage produkter som gjør det lett og være aktiv, for alle. Våre treningsapparater er utviklet i samarbeid med crossfit-instruktør, sertifisert personlig trener og en idrettspedagog. Slik kan vi tilby treningsapparater som kan benyttes av alle!

Se våre mest populære produkter

Egenvektstrening