Søve trening - trening for alle, uansett alder

Alle skal med

Søve Treningspark

Vi ønsker å bidra til økt aktivitet blant ungdom og voksne. For å kvalitetssikre våre produkter til denne gruppen hva angår bruk, nivå og utforming, satser vi på kunnskap, fagfolk og erfaring.

Vi ønsker å bidra til økt aktivitet hos alle – uansett alder.

Se våre produkter
Egenvekststrening
Senior trening

Egenvektstrening

Calisthenics, eller egenvektstrening, er kort fortalt en treningsform hvor man bruker egen vekt som motstand. Det er det flere fordeler med egenvektstrening. Det er gratis og tidseffektivt, og  gøy og utfordrende! Ved å utføre egenvektstrening i en Søve Treningspark, vil du oppleve mange nye utfordringer, og spennende oppgaver kroppen kan mestre.
Se alle produkter – Egenvekststrening

Senior Trening

Senior Trening er en treningsserie tilpasset de eldre ved at du får trent bevegelse, balanse, styrke, koordinasjon og kondisjon. Apparatene er tilpasset brukergruppen i både funksjonalitet og fargevalg. Det er støttende og betryggende rekkverk man kan holde i mens man trener, og det leveres skilt med øvelser og treningsprogram. Senior Trening er en plass man kan komme i bedre form, men også en flott samlingsarena.
Se alle produkter – Senior Trening

Treningsprogram

Det er ikke alltid like lett å vite hvordan man gjennomfører et treningsprogram, eller hvilke øvelser som er lurt å sette sammen. Derfor har vi utviklet treningsprogram tilpasset apparatene i Søve Treningspark. Alt du trenger er en Søve treningspark, og litt stå-på-vilje!

Utvalgte produkter

Sjekk ut nyhetene