Villmark lekestativ 6-kant dobbel

kr 282 500 eks. mva

To store lekehus med tak, sittebenker, butikkdisker, tre sentrerte bord og vinduer. Benkene har plass til 3 barn (ca. 80 cm.). Lekehusene er en perfekt arena for rollelek, flere hus gir fantasien desto større spillerom. Her kan mange spise lunsj samtidig, husene utgjør en flott samlingsplass. Man kan komme til lekehusene ved hjelp av stige eller trapp, de er koblet sammen med en bevegelig bro, noe som utfordrer barnas fysikk.

Varenummer: 26-100-050 Kategorier: , Stikkord: ,

FILER: Se under i fanen Nedlastinger

Produktforespørsel

Beskrivelse

Hvor gøy er det ikke for små barn å føle at det har sitt eget tårn eller slott, hvor leken og fantasien får ett helt fritt spillerom. Villmark leketårn har to store lekehus med tak, sittebenker innunder taket i begge tårn, butikkdisker, tre sentrerte bord og ikke minst masse med vinduer og snurre elementer nede på bakken.

Lekehusene er en perfekt arena for rollelek, for både store og små barn. Tårnene henger sammen og gir fantasien desto større spillerom, da barna kan løpe fra et hus og over til det andre. Eller de kan velge å ta en av skliene ned til bakken igjen for så å bruke trappa opp til plattformen igjen.

De minste barna starter med det minste huset, her kan de begynne å lære seg å gå eller krabbe opp trappa opp til det laveste platået og skli ned den lille sklia. Dette er kanskje nok utfordring i begynnelsen og det vil kile i magen for de minste ned sklia. Etter som alderen øker og barna blir både tryggere og sterkere så kan de bevege seg over hengebrua og over til det andre tårnet, som er litt høyere og har en litt lenger sklie. Den bevegelig hengebroa mellom tårnene utfordrer både styrke og koordinasjon i både ben og arm. Dette er gjerne barns første møte med et klatrenett hvor de grunnleggende ferdighetene som klatring og balanse vil utvikles. Den sosiale delen øker når barna følger etter hverandre og ser hva de andre større barna eller voksene gjør.

Det fine med Villmark leketårn er at det er plass til både voksene og barn samtidig, og hvor gøy er det ikke for et barn om også om far eller mor eller andre voksene kan bli med på leken og prøve sklia eller hengebrua.

Stolper i brunlakkert aluminium og tak og vegger i grønn HPL –

Høyde
3.00 m
Lengde x bredde
5.60 x 3.70 m
Fallhøyde
1.8 m
Gulvhøyde
0.95/0.55
Stolpe/rør
Aluminium
Plate/øvrig
HPL
Estimert monteringstid
24 t
Anbefalt fra alder
1 år
Produsent
Søve
Kan kjøpes støpefri
Ja
Fundament alt. 1
Støpes
Fundament alt. 2
Støpefrie fundamenter til Villmark 6-kant dobbel
Sikkerhetssone
8,6x7,1 m
Minimum nødvendig sikkerhetssareal
43 m2
Svanemerket
Ja
Produsentland
Norge
Svanemerket
Ja
FSC/PEFC
Ja (HPL)
Andel Resirkulert
50.6%

Vær oppmerksom på at endringer i dokumentasjon kan forekomme etter nedlasting.

Du liker kanskje også…