PRODUKTER
KONTAKT OSS
OBOS Partnerlogo
SØBO Sørlandet boligbyggelag LOGO

Kort om Søve

Med snart 50 års erfaring, er Søve i dag en av landets ledende produsenter av lekeapparater. Med produksjon i Norge, har vi en unik nærhet til produktene, og kan tilby service i toppklasse, samt korte leveringstider.

Historie

Søve ble grunnlagt av Birger Ueland på midten av 70-tallet. Bedriften startet med å produsere og selge bygningsmateriell, men etter tre år begynte den ekspanderende bedriften å leke med tanken på å lage lekeapparater. Arkitekter ble kontaktet, og den omfattende prosessen med å utvikle fremtidens lekeapparater var i gang.

Birger Ueland, gründer av Søve AS

Birger Ueland, gründer av Søve AS

Fabrikken 12

Norsk produksjon

Det er viktig oss i Søve å gjøre det vi kan for å ta vare på miljøet. Ved å velge Søve som leverandør kan du være trygg på at du får produktene levert på en så kortreist og bærekraftig måte som mulig. Produksjonen foregår på fabrikken vår i Ulefoss i Vestfold og Telemark, som også er vårt hovedkontor. Med alt samlet på ett sted har vi god kommunikasjon mellom avdelingene og kan tilby kvalitet og service i toppklasse.

Gjennom vår produksjon i Telemark, kan Søve tilby korte leveringstider. Standardprodukter leveres normalt innen 1-3 uker. Vi kan også tilpasse produktene i forhold til tilgjengelig areal, ønsket farge eller funksjoner. Kundetilpassede produkter leveres som oftest på 3-6 uker, avhengig av tilpasningens eller forandringens omfang som skal gjennomføres.

Ambisjon

Vår ambisjon er å utvikle innovative og estetiske løsninger som utgjør en forskjell. Godt design skaper gode uterom. Søve samarbeider med kjente formgivere og har fokus på design, funksjon og kvalitet. Vår designfilosofi følger produktene hele veien fra idé til prototype, produksjon, kvalitetskontroll og ut på lekeplassen. Slik jobber vi for at unikt design går hånd i hånd med rasjonell produksjon, effektiv materialutnyttelse og lang levetid.

Søve tilbyr et stort og allsidig produktsortiment innen lek, park og trening. Vi hjelper deg med alt ifra planlegging og tegning av uteområde. Nærhet til produksjon gir store muligheter innen fleksibilitet, leveringstid og ikke minst service. Vi har også et stort kontaktnett over hele landet og har knyttet til oss kompetanse innen prosjektering, etablering (grunnarbeid og montering av utstyr) og ivaretakelse av uteområde.

Service

Vi streber etter å kjenne våre kunders behov og lage apparater som tilfredsstiller dette samtidig som apparater skal ha et tidsriktig design og være i henhold til sikkerhetsforskriftene.
Vi er opptatt av kvalitet, fleksible løsninger og kort leveringstid. Dette er momenter vi søker å tilfredsstille gjennom tilstedeværelse i distriktene og i dialog med våre kunder. Ved ønske/behov fra kunden, kommer vi på befaring og bistår med å utarbeide løsningsforslag. Vi kan også tilby monteringsveiledning.

L F4547 monteringa

Samarbeidspartnere

Søve er spesialist på produksjon av lekeapparater og trenings-/aktivitetsapparater. Produktene er i tilnærmet vedlikeholdsfrie materialer. For å sikre tilsvarende kompetanse og kvalitet innen andre områder, har vi samarbeid med andre tilsvarende bedrifter i Skandinavia. Vi har også samarbeid med anerkjente produsenter i Europa som blant annet Kraiburg Relastec (Salzwedel, Tyskland) i forbindelse med fallmatter, kuber og kuler i gummi og EPDM. I tillegg samarbeider vi i ulik grad med en håndfull andre produsenter/leverandører i Skandinavia og Europa der hvor vår egen produksjon ikke er egnet.

Norna Playgrounds

Sikkerhet, miljø og samfunnsansvar

Søve bidrar til barn og unges læring, utvikling, fellesskap, helse og fysiske utfoldelse. Som norsk produsent utvikler og tilpasser vi produkter som styrker og utvikler barns fysikk og motorikk.

Tilsvarende utvikler og tilpasser vi produkter for trening og aktivitet for alle aldre, utrente og veltrente. Apparatene kan brukes ut fra egne forutsetninger og man bestemmer selv hvor hard treningsøkten skal være

Miljøprofil

Søve skal være en ansvarlig og miljøorientert produsent og forhandler av lekeapparater, parkutstyr og treningsapparater. Apparatene er beregnet for utendørs bruk.

Gjennom systematisk arbeid har vi fokus på miljøvennlige prosesser, produkter og produksjonsmetoder. Dette for å gi minst mulig negativ effekt på miljøet fra råvaren produseres til apparatene/utstyret en gang i fremtiden skal demonteres og destrueres. Vi benytter materialer som er tilnærmet vedlikeholdsfrie med lang levetid og som er minst mulig belastende for miljøet.

Svanemerket

NS-EN 1176

Alle våre lekemiljøer er konstruert og produsert etter den europeiske standarden NS-EN 1176 og Forskrift om sikkerhet ved lekeplassutstyr (FOR-1996-07-19-703).

Godkjent lærebedrift

Søve ble godkjent som lærebedrift sommeren 2017 innen industrimontørfaget. Første lærling tiltrådte 1. september 2017. Som lærebedrift tar man et stort samfunnsansvar og gir unge viktig kompetanse som landet vårt trenger.

Levetid og garantier

Søves egenproduserte lekeapparater har en beregnet levetid på over 50 år og antagelig markedets beste garantier. Lang levetid og lite vedlikeholdsbehov, gjør at lekeapparater fra Søve AS har en relativt lav levetidskostnad og er svært konkurransedyktig på pris. Dette er momenter som er viktig å ta hensyn til ved investering i uteområdet.
For parkmøbler, naturlek og andre varer som ikke produseres ved Søve AS, gjelder andre garantier.

Mer om garanti og betingelser >>

Last ned FDV i PDF format her!