PRODUKTER
KONTAKT OSS
OBOS Partnerlogo
SØBO Sørlandet boligbyggelag LOGO
Bikube

Spesialtilpassede produkter

Ønsker du skreddersydde produkter, eller et unikt fargevalg tilpasset ditt område? Vi er behjelpelig med tilpasning av produkter, så du finner de perfekte produktene til ditt uteområde.

Oppdag mulighetene

På Søve er vi stolte over å tilby leke- og treningsapparater av ypperste kvalitet. Mens vi er kjente for vårt robuste og holdbare standardutstyr, er vi glade for å kunne tilby skreddersydde tilpasninger for å møte dine unike behov og ønsker.

Tilpasning på dine betingelser

Om du representerer en skole, kommune, eller bare ønsker det beste for ditt nærmiljø, forstår vi at hver utendørs plass er unik. Derfor tilbyr vi muligheten til å tilpasse farger, spillpaneler, funksjoner og mer for å gjøre ditt utendørsområde personlig og engasjerende.

Thorium Ishav 1

Farger som lyser opp

Vi har stor forståelse for at farger og materialer er viktig for designet. Utstyret skal tross alt passe inn i miljøet, men ulike materialer har ulike fordeler og ulemper. Søve har produsert lekeapparater siden 1975 og har lang erfaring med hvilke materialer som gir lang levetid samt minimalt behov for vedlikehold. Våre produkter kommer i ulike standardfarger som du ser på nettsiden eller i katalogen. Utover dette kan vi levere spesialfarger mot et tillegg. Se eksempel fra Lillehammer under. Her er lekeapparatet Thorium bygget med rød HPL og rødlakkerte aluminiumsprofiler. Elementer av stål er pulverlakkert i oransj.

Lekeplass i Lillehammer

Spillpaneler som engasjerer

“Spillpaneler” er ikke bare dekorative – de er nøkkelen til kreativ lek. Fortell oss hva du trenger, og vi vil jobbe for å integrere elementer som stimulerer både fysisk og mental aktivitet.

Funksjoner som utfolder potensial

Hvert lekeområde har sitt eget potensial. Fra klassiske klatrestativer til innovative treningsstasjoner, fortell oss hva ditt område trenger, og vi kan tilpasse våre produkter deretter.

Start reisen mot tilpasning

Er du klar til å utforske mulighetene? Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale. Vårt team står klart til å hjelpe deg med å realisere dine visjoner for et mer engasjerende og personlig utendørsområde.