Lekeapparater til borettslag

Spesialavtale for
SØBO-medlemmer

Medlemmer og styrer i Sørlandet boligbyggelag får 22 % rabatt på aktivitetsapparater fra Søve samt gratis befaring og rådgivning.

Om medlemsfordelen

Søve har utarbeidet en spesialavtale for boligselskap, medlemmer og styrer i SØBO. Fra før har vi inngått rammeavtale med flere store kommuner, Agder fylkeskommune samt OBOS for leveranser til barnehager, skoler og offentlige eller private utemiljø. Nå kan også medlemmer i SØBO få glede av stordriftsfordelen av å være tilknyttet et større boligbyggelag.

  • Gratis befaring og rådgivning rundt oppgradering eller nyetablering av leke- og aktivitetsapparater.
  • Gratis prosjektledelse fra våre distriksansvarlige. Oppfølgning og samarbeid med anleggsgarter eller vaktmester for montering i henhold til forskrifter.
  • 22 % rabatt på leke- og aktivitetsapparater samt utemøbler.

Made in Norway 🇳🇴

Søve utvikler og bygger produkter for utendørs trening og lek på Ulefoss i Telemark. Vi bruker norske underleverandører så langt det er mulig for å støtte norsk industri og spare miljøet for fraktutslipp. Eksempelvis bruker vi resirkulert aluminium fra Hydro.

Klatreapparat i boligmiljø
Treningspark på Bøle - Seniortrening

Seniortrening

Sameier, borettslag og velforeninger skal ha gode lekeplasser for barn. De bør også ha områder for aktive seniorer. Gjerne med gode benker, bord, pen beplantning samt trær for skygge på solfylte dager.
Vi lager dedikerte lavterskel treningsprodukter for seniorer.

Kontakt oss eller
bestill befaring
helt uforpliktende!

Lekeplass i boligområde

Norges eneste produsent av Svanemerkede leke- og aktivitetsapparater!

Vi produserer mer enn 500 Svanemerkede produkter
spesielt designet for lang levetid og minimalt vedlikehold

Finn dine favoritter