PRODUKTER
KONTAKT OSS
OBOS Partnerlogo
SØBO Sørlandet boligbyggelag LOGO

Se våre referanser

Referanser er viktig for oss og for deg som kunde. Ingenting gir ett bedre bilde av Søve og våre produkter enn å vise frem flotte prosjekter og tilbakemeldinger fra fornøyde kunder.

Referansekategorier

Barnehager

Skoler

Nærmiljøanlegg

Treningsparker

Boligområder

Nye referanser

Referanser

Søve har kort leveringstid og selger som stiller opp, og som er «på» til enhver tid. Norskprodusert, lokalt, garantiordning og miljøvennlig er gode argumenter for å velge Søve.

Simen Hovland Kjær

Simen Hovland Kjær

Prosjektleder, Strandman

Det er givende å samarbeide med leverandører som Søve. Vi opplever Søve som fremtidsrettet og foroverlent både med hensyn til design, behov og økende miljøkrav. Ellers er kundeservicen svært god med kjapp responstid og en vilje til å yte det beste.

Sven Gunnar Vågen

Sven Gunnar Vågen

Daglig leder og eier, vågen & Hansen utemiljø

Vi har samarbeidet med Søve nå i over 23 år, og har kun godord å si. Søve er Norsk-produsert, har høy kvalitet, korte leveringstider og gode leke-verdier for barna. De er også innovative og lydhøre på forslag fra oss, både som kunde og lekeplassmontører. Velg Norsk, velg Søve.

Tore Carlsen

Tore D. Carlsen

Anleggsgartner-mester & SDV-tekniker, masking og utemiljø

Stille som referanse?

Har du laget et utemiljø med produkter fra Søve som du ønsker å vise frem? Ta kontakt med oss, så får vi det helt sikkert til.

Vipper og dumphusker