PRODUKTER
KONTAKT OSS
OBOS Partnerlogo
SØBO Sørlandet boligbyggelag LOGO

Lekeapparater til Rønholt barnehage

Rønholt barnehage i Bamble kommune

Rønholt barnehage er en basebarnehage med barn fra null til seks år. Barnehagen ligger rett ved Rønholt skole og Rønholthallen i Bamble kommune. Uteområdet består av varierte områder med gode muligheter for avgrensning. I umiddelbar nærhet finnes gode skogsområder med gapahuk. Søve har lever lekeapparater til barnehagen som utfordrer og innbyr til rollelek, fart og balanseutfordringer.

Huskestativ for de minste

Et Svanemerket huskestativ til de minste barna som gir akkurat passe med fart. Rammesetet gir en trygg opplevelse og finnes i ulike farger. Stativet leveres i sort farge som vist på bildet, men kan spesialbestilles i de fleste RAL-farger på forespørsel.

Rønholt barnehage
DSC00115

3D Larve med tall

Dyr og figurer

En morsom larve som de minste kan trene balansen på. Larven kan monteres på underlag som gummibark, helstøpt gummidekke, kunstgress, asfalt og lignende.

Rønholt barnehage lekestativ

Lekeby lekestativ

Lekestativ for de minste

Et lekestativ med mange morsomme aktiviteter. Stativet består av fire leketårn med spennende veier opp, ned og mellom. Det er tilrettelagt for barn med nedsatt funksjonsevne.

Vår kontaktperson i Bamble

David Stokke

David Ian Stokke

Oslo, Vestfold, Telemark, Agder

David har over 13 års erfaring i bransjen og brenner for å skape optimale uterom som er til glede for alle. God kommunikasjon og service er viktig for David.  

Tlf: 90 29 95 05