Available Filters

Pris

Filtrer på farge

HPL-farge

Miljømerke

Ønsket fundamentering

TÜV-sertifikat

Produsent

Aktive filtre

Trampoline

Hopp deg sunn og blid

  1. Kondisjon: Hopping på en trampoline er en effektiv kardiovaskulær trening som øker hjertefrekvensen og forbedrer kondisjonen.
  2. Fettforbrenning: Trampolinehopping er en morsom måte å brenne kalorier og redusere kroppsfett på, spesielt når det kombineres med forskjellige bevegelser og hoppstiler.
  3. Muskelstyrke: Hopping på en trampoline trener forskjellige muskelgrupper, inkludert ben, lår, rumpe og kjernemuskulaturen. Dette kan bidra til å styrke musklene over tid.
  4. Forbedret koordinasjon og balanse: Trampolinehopping krever koordinerte bevegelser og bidrar til å forbedre balansen og kroppsbevisstheten.
  5. Lav belastning på leddene: Trampolinehopping er en lavt-impakt trening som reduserer stresset på leddene sammenlignet med løping eller hopp på hardt underlag. Dette gjør det spesielt egnet for personer med leddproblemer eller eldre individer.
  6. Økt lymfedrenasje: Hoppene bidrar til å stimulere lymfesystemet, som er ansvarlig for å fjerne giftstoffer og avfall fra kroppen. Dette kan forbedre immunsystemet og generell helse.
  7. Forbedret mental helse: Fysisk aktivitet, inkludert trampolinehopping, utløser frigjøringen av endorfiner, som kan bidra til å redusere stress, angst og forbedre humøret.
Rehabilitering av skolegård