PRODUKTER
KONTAKT OSS
OBOS Partnerlogo
SØBO Sørlandet boligbyggelag LOGO
Lekeplass i boligområde

SPESIALAVTALE FOR OBOS

Søve og OBOS har inngått en rammeavtale om levering av produkter til OBOS’ boligselskaper. Avtalen gir boligselskapene svært gode produkter til fremforhandlede spesialpriser.

Om kundefordelen

Nå får boligselskap i OBOS BBL svært gode fordeler av å være tilknyttet Norges største boligbyggelag. Denne stordriftsfordelen er fremforhandlet av OBOS på vegne av sine forvaltede boligselskaper.

  • Gode rabatter på leke- og treningsapparater.
  • Gratis befaring og rådgivning rundt oppgradering eller nyetablering av leke- og aktivitetsapparater.
  • Gratis prosjektledelse fra våre distriksansvarlige.
  • Montering etter gjeldende forskrifter i samarbeid med våre utvalgte anleggsgartnere eller ved deres vaktmester.

Søve – Made in Norway

Søve utvikler og bygger produkter for utendørs trening og lek på Ulefoss i Telemark. Familiebedriften har utviklet og produsert produkter siden 1975. Vi bruker norske underleverandører så langt det er mulig for å støtte norsk industri og spare miljøet for fraktutslipp. Eksempelvis bruker vi resirkulert aluminium fra Hydro.

Klatreapparat i boligmiljø
Lekeapparat

Svanemerket

Søve er Norges eneste produsent av miljøsertifiserte leke- og treningsapparater. Med hele 770 Svanemerkede produkter, sikrer vi at vår produksjon belaster miljøet mindre. Svanemerket stiller blant verdens strengeste krav for utvinning, produksjon, levetid og resirkulering. Det stiller også krav til etikk og helse.

Opprett bruker for å se dine priser eller ta kontakt med oss i dag.

Med en bruker kan du logge deg inn i nettbutikken og se dine spesialpriser. Du kan også bestille produkter. Montering av utstyr kan gjøres av din vaktmester eller via en av våre anleggsgartnere. Vi gir deg tilbud på montering. Ønsker du å bli kontaktet? En av våre distriktsansvarlige kan kontakte deg for å svare på eventuelle spørsmål eller for å avtale befaring om du ønsker det.