Svanemerket har kommet til Søve

Torsdag 23. januar fikk vi storfint besøk på Søve. Vi hadde flere kunder på besøk, noe som alltid er stor stas! Vår største leverandør, Hydro, har tatt turen. I tillegg, har selveste Svanemerket kommet fra hovedstaden. Det skal deles ut en gjev pris…

Endelig kan vi fortelle hvor stolte vi er. Stolte over å være den eneste leverandøren som leverer og produserer svanemerkede leke- og aktivitetsapparater. Vi har snudd hver stein, og gått hele veien, for å ha de BESTE produktene på markedet. Kvaliteten har vi hatt hele tiden, nå er vi også uten sidestykke når det kommer til miljø. Vi vil gi barna våre lek og aktivitet i miljøvennlige apparater. Vi vil skape, uten å bryte ned. Derfor er nesten 300 av våre produkter nå Svanemerkede. Som Svanemerket selv uttrykte det, vi er “By far den leverandøren med flest svanemerkede produkter” – og flere skal det bli.

Hva er Svanemerket?

Svanemerket er det offisielle miljømerket i Norden. Målet med Svanemerket er at forbruk og produksjon skal belaste miljøet mindre. Når de fastsetter kravene sine, vurderer de hele livssyklusen til produktene fra råvarer til produksjon, bruk, avhending og resirkulering. Svanemerket fremmer bærekraftig bruk av ressurser, gjenvinning og ombruk og reduserer avfallsmengdene i alle deler av produktenes og tjenestenes livssyklus.

Svanemerket har imponert oss når det kommer til kvalitet, grundighet og nøysomhet. Ingenting skal være uklart. Vi har lært masse om hva som ligger bak Svanemerket, all jobben som gjøres, hvor viktige de er for å skape en mer bærekraftig industri. Se mer om denne fantastiske organisasjonen på deres hjemmesider.