PRODUKTER
KONTAKT OSS
OBOS Partnerlogo

Sertifiseringer

Miljøfyrtårn

Som Miljøfyrtårn-bedrift iverksetter Søve konkrete og lønnsomme bærekraftstiltak, som har stor betydning for virksomhetens konkurransekraft i årene fremover.

Miljøfyrtårn

Lærebedrift

Søve AS er godkjent som lærebedrift. Det vil si at vi er godkjent av fylkeskommunen for å ta inn lærlinger. Vi forplikter oss til å kunne gi kandidaten den opplæringen som er fastsatt i læreplanen for faget og at vi har en faglig kvalifisert person som er ansavrlig for opplæringen.  Norge trenger flere fagarbeidere. Likevel står flere tusen lærlinger uten lærlingplass hvert år.
Vi i Søve oppfordrer flere til å å bli lærebedrift.

9dc136 72bb788baee44880b71bffdedac29a00 mv2

ISO:9001

På Søve bruker vi også DNVs system for kvalitetsledelse og styring. Standarden baseres på et antall prinsipper som sterkt kundefokus, motivasjon og implikasjon av toppledelse, prosessmetode og kontinuerlig forbedring.

DNV ISO9001

Start Bank

Søves id: 147429
StartBANK er et felles leverandørregister som brukes av innkjøpere innenfor bygg og anlegg, forvaltning, forsikring og fast eiendom i Norge. Med 4200 leverandører som er evaluert på grunnlag av forhåndsbestemte godkjenningskriterier, er StartBANK en rettferdig, åpen og sikker løsning for valg av pålitelige leverandører.

Statbank logo png

Grønt punkt Norge

Medlemsnr. 41042
Søve deltar aktivt i næringslivets dugnad for innsamling og gjenvinning av emballasje. Vi betaler vederlag til materialselskapene Plastretur AS, Norsk Resy AS og Norsk MetallGjennvinning AS.

Grønt punkt norge

Svanemerket

Lisensnummer: 2073 0010
Vi er opptatt av miljø, og har derfor tatt steget for å svanemerke våre produkter. Ved å velge svanemerkede produkter, kan du være trygg på at de opprettholder strenge krav for både kvalitet og miljø. Du kan lese mer om svanemerket her.

Svanemerket logo