Sertifiseringer

Søve innehar flere viktige sertifiseringer. Klikk på den du vil lese mer om.

Miljøfyrtårn

Som Miljøfyrtårn-bedrift iverksetter Søve konkrete og lønnsomme bærekraftstiltak, som har stor betydning for virksomhetens konkurransekraft i årene fremover.

Miljøfyrtårn

Lærebedrift

Søve AS er godkjent som lærebedrift. Det vil si at vi er godkjent av fylkeskommunen for å ta inn lærlinger. Vi forplikter oss til å kunne gi kandidaten den opplæringen som er fastsatt i læreplanen for faget og at vi har en faglig kvalifisert person som er ansavrlig for opplæringen.  Norge trenger flere fagarbeidere. Likevel står flere tusen lærlinger uten lærlingplass hvert år.
Vi i Søve oppfordrer flere til å å bli lærebedrift.

ISO:9001

På Søve bruker vi også DNVs system for kvalitetsledelse og styring. Standarden baseres på et antall prinsipper som sterkt kundefokus, motivasjon og implikasjon av toppledelse, prosessmetode og kontinuerlig forbedring.

DNV ISO9001

Start Bank

Søves id: 147429
StartBANK er et felles leverandørregister som brukes av innkjøpere innenfor bygg og anlegg, forvaltning, forsikring og fast eiendom i Norge. Med 4200 leverandører som er evaluert på grunnlag av forhåndsbestemte godkjenningskriterier, er StartBANK en rettferdig, åpen og sikker løsning for valg av pålitelige leverandører.

Statbank logo png

Grønt punkt Norge

Medlemsnr. 41042
Søve deltar aktivt i næringslivets dugnad for innsamling og gjenvinning av emballasje. Vi betaler vederlag til materialselskapene Plastretur AS, Norsk Resy AS og Norsk MetallGjennvinning AS.

Grønt punkt norge