PRODUKTER
KONTAKT OSS
OBOS Partnerlogo

Slinningen barnehage med nytt lekeområde

Slinningen Barnehage fikk nylig oppgradert sitt lekeområde med produkter fra oss i Søve.

Her er vi stolte av å i samarbeid med Utemiljø AS og kunden, levere en løsning på uteområdet inspirert av de naturskjønne omgivelsene Slinningen er preget av.

Huskestativ for to

Et lekeområde for utvikling

Et godt lekeområde i barnehagen spiller en avgjørende rolle i barnas utvikling. Det må være både variert og stimulerende, og det bør fremme ulike former for lek. I Slinningen Barnehage har vi i samarbeid med Utemiljø AS og kunden, skapt et lekeområde som legger vekt på sosialt samspill, fysisk aktivitet, rollespill og visuell appell. Vi har valgt produkter som harmoniserer med omgivelsene, samtidig som de bidrar til å øke lekeverdien. Vår målrettet innsats for å skape et engasjerende lekemiljø gir barna muligheten til å utforske, lære, og leke i et trygt og inspirerende miljø.

Innovativt lekeutstyr fra Søve

Søve er stolte av å ha bidratt til å skape et lekeområde for kreativ utfoldelse i Slinningen Barnehage. Vi tror sterkt på at et velutstyrt lekeområde spiller en avgjørende rolle i barnas utvikling. Det skal ikke bare være et sted for fysisk aktivitet, men også et miljø der barna kan utforske sin kreativitet og fantasi fullt ut. Våre innovative designkonsept tar hensyn til barnas behov for å uttrykke seg gjennom rollespill, kunstnerisk skapelse, og utforskning av ulike materialer.

Vi har nøye valgt produkter og elementer som inspirerer til nysgjerrighet, og som gir barna muligheten til å utvikle sine ferdigheter og talenter. Samtidig har vi sørget for at dette lekeutstyret er trygt og sikkert, slik at barna kan utfolde seg fritt, under tilsyn av dedikerte pedagogiske ansatte i Slinningen Barnehage. Vår forpliktelse til å levere kvalitetsutstyr som fremmer kreativ utfoldelse er en del av vår overordnede visjon om å gi barna den beste mulige opplevelsen, og vi ser frem til å fortsette å støtte barnas utvikling gjennom lek og læring.

Til dette prosjektet har vi også levert spesialtilpassede farger på huskestativ og gymstang, for bedre visuelt samspill mellom produktene.

Slinningen Barnehage

Slinningen Barnehage er en barnehage som ligger idyllisk til på sørsiden av Hessa.
Slinningen består av 4 avdelinger. Blekkspruten for barn fra 0-1 år,
Småkrabbane 1-2 år, Sjøstjerna fra 2-3 år og kråkebollen med barn fra 4-5 år.
Du kan lese mer om barnehagen her