PRODUKTER
KONTAKT OSS
OBOS Partnerlogo
SØBO Sørlandet boligbyggelag LOGO

Gratulerer med en fantastisk skolegård

Skolegården på Rønholt i Bamble er nå oppgradert til stor glede for barna, de ansatte og nærmiljøet. Her viser vi frem noen detaljer ved den nye skolegården.

78 elever på Rønholt skole har fått en helt ny skolegård. Oppgraderingen gir barna mulighet til å bruke kropp og hode. Her finnes trampoliner, bordtennisbord, basketballstativ, sjakk, balanselek og mye, mye mer.

Utforsk området for 5-7 klasse

DSC1345

En trampoline hvor barna kan hoppe uansett vær eller årstid! Trampoline stimulerer sansemotorikken og øker kroppskontrollen. Det er bra for kroppen. Man bruker muskulaturen på nye måter når man hopper på trampoline.

Trampoliner

Balansekuler

Myke gummiballer i resirkulert gummi i ulike størrelser og farger innbyr til balanselek.

Balansekuler
Balansebom

Balansebom

Her kan to personer starte på hver sin side og møtes på midten. Hvordan klare å komme forbi hverandre? Det går fint, men krever litt samarbeid og god balanse. Kan også brukes til push-ups, dips, fekting med mer.

Spinner

Morsom karusell for en eller flere barn (og voksne). Styrker fysikken og balansen.

Spinner

Område for 1-4 klasse

Grillhytte

I skogkanten finner du en halvåpen grillhytte med benker og grill. Perfekt for familier som bruker skolens arealer i helger eller på kvelder.

DSC1580
DSC1559

Huskestativ med to seter & fuglerede

Et solid huskestativ er omtrent obligatorisk å regne på skoler. Fugleredet gjør husking mulig for alle.

Taubane med plattform

En taubane inviterer til fart og moro og er alltid populært.

DSC1514
Krabbetunnel

Krabbetunnel

Krabbetunnelen kan brukes til å leke gjemsel, klatre over, balansere over, sitte og hvile på eller krabbe gjennom. Produktet er perfekt som en del av en større hinderløype.