PRODUKTER
KONTAKT OSS
OBOS Partnerlogo
SØBO Sørlandet boligbyggelag LOGO
Lekestativ på Lunde skole

Lunde skole

I Telemark, omtrent midtveis mellom Skien og Notodden, ligger naturskjønne Lunde.
På fritiden har barna mange gode muligheter for et aktivt friluftsliv. Nå har de også en inspirerende og attraktiv skolegård som innbyr barna til å bruke kroppen i løpet av skoledagen.

Adventure Rallarvegen lekestativ

Rallarvegen er en utfordrende hinderløype/klatreapparat i Adventure-serien. Hinderløypen har mange forskjellige aktivitetsmuligheter. Den utfordre til å teste balanse, smidighet, fysiske form og koordinasjon. Apparatet innbyr til trening, klatring og lek.

Spider 6-4 klatrenett

Dette er et av våre mer populære klatrenett. Middels stort og har god plass til mange barn. Kommer som standard i sort og rød farge med muligheter for andre farger på forespørsel. Hvem kommer først opp?

Spider 6-4
Balansekuler

Balansekuler

Myke fargeglade kuler er et spennende og funksjonelt innslag. Ballene kan brukes til lek og som unike sitteplasser. 

Balansebom

Her kan to personer starte på hver sin side og møtes på midten. Hvordan klare å komme forbi hverandre? Det går fint, men krever litt samarbeid og god balanse. Det er også gøy å fekte med en arm på ryggen. Vinneren står og møter ny utfordrer.

Balansebom på Lunde skole
Over under hinder

Over-under hinder

Over-under hinder med avrundede kanter for å gjøre forseringen smidig. Ta tak i bommen, kom deg over ved hjelp av spenst, smidighet, styrke og koordinasjon, bøy deg og kom deg under neste hinder. Over-under hinder er en spennende og krevende hinderløype.

Balansebro

Balansebroen utfordrer balanse og koordinasjon. Det er et av mange produkter som er perfekt til en kombinasjon av lek og trening.

Balansebro
Balanseline med armgang

Balanseline med armgang

Tren balanse, styrke, strekk ut stive muskler eller konkurrer om hvem som kommer raskest over til andre siden. Balanselinen er et av mange produkter som kan brukes alene eller settes sammen til en gymløype.