PRODUKTER
KONTAKT OSS
OBOS Partnerlogo
SØBO Sørlandet boligbyggelag LOGO

Stor oppgradering

Skolegården ved International School Telemark har gjennomgått en større modernisering. Fire soner for lek, sport og trening er oppgradert til stor glede for elevene, de ansatte og nærmiljøet ved skolen.

International School Telemark

IST er en voksende internasjonal skole som ligger i Porsgrunn kommune. Skolen ble etablert i 2004 og har jevnt vokst de siste 18 årene til å ha over 190 elever fra 1. til 10. trinn. For skolen er det viktig å ha et attraktivt utemiljø som stimulerer elevene og som aktiviserer kroppen. Med oppgraderingen har skolen fått et nytt utemiljø som innbyr til lek og aktivitet. Dette løfter attraktiviteten til skolen og nærmiljøet.

Oppgraderingen ble gjennomført i samarbeid med Anleggsgartner Nordengen AS

Dronefoto International School Telemark

De nye områdene

Produktene

Thorium Energy

Thorium Energy er et komplett leke- og klatreapparat som har mange og spennende utfordringer. Energy har god plass til mange barn, noe som er viktig i friminutt hvor alle skal leke samtidig. Lekestativet er Svanemerket og er laget med materialer som har svært lang levetid. Apparatet kan leveres i flere farger på forespørsel. Det transparente designet gjør at dette gir full oversikt over hvor barna er i apparatet, noe foreldre eller inspektører ved skolen setter pris på.

Fjelltind

Et stort multifunksjonsapparat med mange utfordrende funksjoner. Barna kan utifra egne forutsetninger velge passende vei opp og ned fra apparatet. På toppen er det plass til å sitte og hvile, prate og speide ut over lekeplassen. Apparatet kan også leveres med sklie med 1 m bredde mot et tillegg i pris.

Pull-up

Pull-up for tre personer

Treningsapparat som bl.a trener styrke i armer, skuldre, mage og rygg. 

Armgang vridd

Armgang vridd

Vridd Armgang er perfekt for å trene kondisjonstrening og styrke.

Sit-up benk dobbel

Dobbel Sit-up benk

Trene sit-ups på flat eller hellende underlag, ta push-up eller tøye musklene.

Basketballstativer

Frittstående basketballstativ med regulerbar høyde. Basketballstativ med plate og kurv med nett, som kan reguleres i høyde og tilpasses ulike aldersgrupper og ulike type basketspill.

Basketballstativ

Lek- og lær paneler

I en nisje er det montert tre ulike paneler for læring og utforsking.