Lekeplass på Klyve

Lekeapparater til borettslag i Skien

Velkommen til borettslaget Klyve 2 og et fantastisk utemiljø

På Klyve i Skien kommune ligger en av Norges flotteste lekeplasser. Her har Søve levert en fantastisk lekeplass med lekeapparater, paviljong og parkmøbler. Dette blitt en drøm, særlig for barnefamilier.

Lekestativet –
Cameleo XL

Hovedattraksjonen eller pièce de résistance på lekeplassen er lekestativet Cameleo XL produsert av franske Husson. Cameleo XL er et lekeapparat som skiller seg ut. Med en høyde på 6,7 m gir apparatet fantastisk oversikt over hele nabolaget og 15 spennende funksjoner gjør at barna ikke har mulighet til å kjede seg et eneste minutt. Dette er en drøm for alle barn å leke i. Den eneste ulempen er at det kan være vanskelig å få barna med seg hjem igjen.

Lekeplass på Klyve

Trygt og morsomt med sykkel

Lekeplassen er innrammet av en sykkelløype til stor glede for barn og voksne. Her er det gøy og trygt å sykle. Løypa har en tunnel, med tilhørende skilt, fotgjengeroverganger, parkerings- og rasteplass samt en lomme for påfyll av drivstoff.

Lekeplass på Klyve
Trafikk på lekeplass
Lekeapparater til borettslag
Trafikk på lekeplass
Lekeapparater til borettslag

Rollelek og parkmiljø

På lekeplassen finner du et lekehus med benker og bord. Her kan de mindre barna finne skygge og ro til å spise matpakken. De voksne har hyggelige benker og avfallsbeholdere for å holde det rent og pent. Merk også den gode belysningen som gjør lekeplassen flott opplyst i mørket.

Her finner du lekeplassen

Bestill gratis befaring til ditt borettslag

Vi trenger telefonnummeret ditt om du ønsker å bli oppringt.
Beskriv det du har på hjertet.
Dataene lagres så lenge det er formålstjenelig og brukes kun til å besvare din forespørsel.
Lenke til avmelding finnes i hvert nyhetsbrev.