PRODUKTER
KONTAKT OSS
OBOS Partnerlogo
SØBO Sørlandet boligbyggelag LOGO
Lekeplass på Klyve

Velkommen til borettslaget Klyve 2 og et fantastisk utemiljø

Søve kan lekeapparater til borettslag. På Klyve i Skien har vi levert produkter til det som er blitt en av Norges flotteste lekeplasser. Her har vi levert lekeapparater, paviljong og parkmøbler. Dette blitt en drøm, særlig for barnefamilier.

Lekestativet –
Cameleo XL

Hovedattraksjonen eller pièce de résistance på lekeplassen er lekestativet Cameleo XL produsert av franske Husson. Cameleo XL er et lekeapparat som skiller seg ut. Med en høyde på 6,7 m gir apparatet fantastisk oversikt over hele nabolaget og 15 spennende funksjoner gjør at barna ikke har mulighet til å kjede seg et eneste minutt. Dette er en drøm for alle barn å leke i. Den eneste ulempen er at det kan være vanskelig å få barna med seg hjem igjen.

PRODUKTSIDE
Lekeplass på Klyve

Trygt og morsomt med sykkel

Lekeplassen er innrammet av en sykkelløype til stor glede for barn og voksne. Her er det gøy og trygt å sykle. Løypa har en tunnel, med tilhørende skilt, fotgjengeroverganger, parkerings- og rasteplass samt en lomme for påfyll av drivstoff.

Lekeplass på Klyve
Trafikk på lekeplass
Lekeapparater til borettslag
Trafikk på lekeplass

Rollelek og parkmiljø

På lekeplassen finner du et lekehus med benker og bord. Her kan de mindre barna finne skygge og ro til å spise matpakken. De voksne har hyggelige benker og avfallsbeholdere for å holde det rent og pent. Merk også den gode belysningen som gjør lekeplassen flott opplyst i mørket.

Lekeapparater til borettslag

Bestill gratis befaring til ditt borettslag