PRODUKTER
KONTAKT OSS
OBOS Partnerlogo
SØBO Sørlandet boligbyggelag LOGO

Referanse

Berg skole oppgraderte skolegården

Skolegården på Berg skole var blitt sliten og trengte en real oppgradering. Noe måtte gjøres, men kommunen hadde ikke midler. Skolen måtte prioritere personell og læremateriell før nye lekeapparater og nytt utemiljø. Nøkkelen til ny skolegård ble å slå sammen flere krefter, tanker og budsjettmidler.

Samarbeid ble nøkkelen til oppgradering av skolegård

Rett ved skolen var det prosjektert et større boligområde med lekeplasser, slik eiendomsutvikler er pliktig til å implementere. Kommunen foreslo at denne såkalte kvartalslekeplassen kunne flyttes inn i skolegården, siden det er kommunens ansvar å drifte disse. Denne idéen passet med ønskene til eiendomsutvikler, FAU og Rektor om å ikke bare lage en lekeplass, men oppgradere hele utemiljøet ved Berg skole. Ved å slå sammen lekeplassene ble også budsjettet romsligere. Sparebankstiftelsen DNB støttet prosjektet med 350.000 kroner til stor glede for alle parter. Ved å gjøre skolens uteområde til et flott sted også utenfor skoletiden, blir prosjektet også et nærmiljøtiltak som utløser muligheter for spillemidler.

Elevene fikk bestemme

Elevene ved skolen fikk komme med innspill om hva de ønsker av muligheter. Skoleområdet ble også delt inn i ulike soner slik at det ble mulig å søke midler til hver tiltak innenfor sonene.

Lekeapparater til skolegård

Hardangervidda klatre- og lekestativ

Hardangervidda er et klatreapparat bestående av tre moduler som er knyttet sammen til ett apparat.

Lekeapparater til skolegård

Terrengsklie

Sklier er alltid populære. Alle våre sklier har mønstervalset skliflate som gir mindre friksjon og bedre fart. De produseres i HPL og stål. Det er mange lengder og to ulike bredder å velge imellom.

Trampoliner

Toppkvalitets trampoline for langvarig utendørs bruk for hele året. 

Vår kontaktperson for dette prosjektet

Selger Søve AS, Telemark og Vestfold

Knut Halvorsen

Agder, Rogaland, Telemark, Vestfold

Med hele 29 år i Søve har Knut en enestående erfaring med salg og prosjektledelse. Han har også svært god kunnskap om produktene.