PRODUKTER
KONTAKT OSS
OBOS Partnerlogo
SØBO Sørlandet boligbyggelag LOGO

Ravnkollen Borettslag i Oslo

I August 2017 åpnet to av totalt fire lekeplassområder som skal oppgraderes i Ravnkollen Borettslag. Søve As har levert lekeapparater, stått for planlegging og fremskaffet tegninger for prosjektet. SL Stenlegging AS har stått for utføringen av oppdraget. Prosessen har vært lang, og det har vært mange hensyn og ivareta. Det er søkt og mottatt støtte fra Grorud stiftelsen. Det var ønskelig å lage et ”nærmiljøanlegg” som alle kan benytte seg av. I første runde ble det tatt hensyn til at det måtte etableres et område også for de aller største barna. Apparatene som er valgt har veldig mange utfordrende og morsomme funksjoner, slik at det er tilgjengelig for alle. Dette er produkter man ikke går lei av for det tar tid å mestre alle aktivitetene.

Lekeplass for alle

Alle løsningene er skreddersydd på forespørsel etter kundens ønske. De minste barna har fått apparater i liten skala, mens ungdomsskoleelevene kan boltre seg i en av våre utgaver av Thorium serien. Det er også blitt rom for gym apparater som også er tenkt som et tilbud for de voksne, sier Skogly som er ansvarlig selger for prosjektet. Apparatene som er valgt har veldig mange utfordrende og morsomme funksjoner, slik at det er tilgjengelig for alle. Dette er produkter man ikke går lei av for det tar tid å mestre alle aktivitetene.

Lekeapparater tilpasset område

Uteområdet byr på variasjon og tilbud i alle aldersgrupper, samtidig som det er godt tilrettelagt, slik at apparatene skal ivareta både trening, aktivitet, lek og sosiale ferdigheter. Utstyret er plassert og satt sammen slik at de innfrir kravene til universell utforming og tekniske standarder.

Lekeapparater til Borettslag

En av Søves spesialiteter er å levere skreddersydde løsninger. Vi har et bredt utvalg av lekeapparater til borettslag og vier behjelpelig med å finne produkter tilpasset ditt areal og budsjett.