PRODUKTER
KONTAKT OSS
OBOS Partnerlogo
SØBO Sørlandet boligbyggelag LOGO
Aktivitetsløype på Klepp

Nærmiljøanlegg med aktivitetsløype og treningspark på Klepp

Klepp kommune har gitt innbyggerne et nærmiljøanlegg det står respekt av! Nærmiljøanlegget består av klatreapparat, aktivitetsløype og treningspark. I dette anlegget er alle ivaretatt.

Søve har levert en stor Thorium klatreapparat, en av våre bestselgere. Her finner alle passende utfordringer – klatre i nett og tau, skli i rutsjebane eller slider, balansere, krype, krabbe, hoppe og henge. Her har man mulighet til å teste egne motoriske evner, og utvikle dem.

Mens noen tester ut Thorium klatreapparat, kan andre prøve seg på aktivitetsløypa. Klarer du alle utfordringene? Aktivitetsløypa ender i en stor Søve treningspark. Her har du et sammensatt treningsapparat hvor kun fantasien setter grenser for hva du kan gjennomføre.

Gøy med aktivitetsløype

En god aktivitetsløype er til stor glede for barn, ungdom og voksne. Et godt tilbud for egenorganisert aktivitet er spesielt viktig da ikke alle ønsker eller kan være en del av organisert idrett i lokalmiljøet. En løype slik du ser på bilde, er en løype man vokser med, men aldri fra. Aktivitetsløypa gir raskt mestringsglede.

Aktivitetsløype
Aktivitetsløype

En nærmiljøanlegg finansiert med spillemidler

Du kan søke om støtte fra ulike fond og støtteordninger. Til nærmiljøanlegg kan man kan få opptil 50 prosent av godkjent kostnad som tilskudd i form av spillemidler. I tillegg kan du søke støtte hos ulike stiftelser og fond.