23. april 2018

Thorium

Thorium er en serie klatreapparater som er modulbasert. Dette gjør det enkelt for oss å spesialtilpasse slik at det passer inn i ditt uteområdet. Med utallige funksjoner som utfordrer styrke, balanse, motorikk og kondisjon, er dette en sikker vinner på lekeplassen. Thorium er designet og produsert på Søve i Telemark

Historien bak navnet

For over 580 millioner år siden var Fenvulkan på slutten av sin storhetstid. Bergartene gjennomgikk en omdanningsprosess der grunnvannet etter hvert vasket vekk løse forbindelser. Takket være den gamle vulkanen ved Ulefoss, har Norge verdens tredje største forekomst av thorium. Midt i dette vulkanske landskapet ligger Søve – Norges eldste produsent av lekeapparater.

Thorium modeller

Vi har seks ulike standardmodeller og noen huskestativer.

Thorium Vulcan, Energy, Monazitt og Lantan er komplette hinderløyper, lekeplass og møteplass som er full av spennende aktiviteter og moro. De kommer i ulike størrelser og har noen ulike elementer og funksjoner. Apparatene inneholder blant annet et 5 meter høyt tårn og mange klatremuligheter. Det transparente designet gjør at dette gir full oversikt over hvor barna er i apparatet.

Thorium Proton og Nøytron er to mindre varianter, men som likevel gir mye fart og spenning.

 

Hvorfor velge thorium

  • Utallige aktiviteter
  • Utallige funksjoner
  • Universell utforming
  • Høy kvalitet og holdbarhet

Det er mange grunner for at thorium har blitt en ny bestselger. Fokus på lek og aktivitet de siste årene har gjort at denne seksjonen passer godt inn i miljøer hvor det er mange barn, som for eksempel i skolegården, borettslag eller i en park. Det er plass til mange barn samtidig og den er tilpasset ulike aldersgrupper. Tilbakemeldinger fra lærere er at de opplever mindre krangling i skolegården og at barn bruker den både til lek og trening.