PRODUKTER
KONTAKT OSS
OBOS Partnerlogo
SØBO Sørlandet boligbyggelag LOGO
Seniortrening i treningspark

Trening for seniorer

I over 40 år har Søve utviklet og produsert utendørs leke- og aktivitetsapparater. Vi har tatt med oss denne erfaringen når vi har utviklet treningsapparater for seniorer.

Skap en arena for trening og samvær

Sameier, borettslag og parker bør ha gode lekeplasser for barn. De bør også ha områder for aktive seniorer. Gjerne med gode benker og bord, pen beplantning samt trær for skygge på varme dager.

I mange år har vi sett hvordan treningsparker for egenvektstrening har blitt svært populært. Disse er ment for unge voksne og voksne. Vi mener det er på høy tid at også den store befolkningsgruppen med seniorer får dedikerte treningsområder utendørs.

Nasjonale anbefalinger for fysisk aktivitet

Personer over 65 år bør følge de nasjonale anbefalingene for fysisk aktivitet​ som gjelder for voksne generelt. Fysisk aktivitet vil bidra til redusert risiko for utvikling av en flere sykdommer, benskjørhet, redusere fall og brudd, samt reduksjon av depressive symptomer.

Treningsapparat for senior

Produktserien har en tydelig gulfarge, som står i kontrast til moderne grå stolper. Den klare fargen, og gode kontrasten, gjør det lettere å se apparatene.

Marco Tijsse Klasen, Produkutvikler

Seniortrening ved Tranby skole