PRODUKTER
KONTAKT OSS
OBOS Partnerlogo
Bikube

3D-DWG og BIM-filer

Vårt produktutviklingsteam lager filene du trenger til ditt prosjekt. Vi kan også bistå deg med kunnskap om sikkerhetssoner, beskrivelser og rådgivning.

Vi tilbyr filer i følgende format:

  • 2D DXF
  • 3D DWG
  • Revit
  • BIM

Filene ligger på de enkelte produktsidene under fanen Nedlastinger. Er det noen filer du likevel savner, er det bare å kontakte oss.

Produktutviklingsavdelingen vil også kunne bistå ved ønsker/behov hvor våre standard produkter ikke tilfredsstiller kravene til funksjoner, størrelse, utforming, farger etc. Vi har da muligheten til å tilpasse et produkter spesielt for ditt prosjekt.  Denne direkte kommunikasjonen er unik, og gjør jobben enklere og mer effektivt.

Produktutvikler Søve AS

Marco Tijsse Klasen

Produktutvikler

Produktutvikler og innovatør med solid erfaring. Leder teamet for produktutvikling.

Få hjelp til gode løsninger

Du lurer kanskje på hvordan du bør planlegge og utforme lekeplassen eller treningsparken din? Hvilket lekeplassutstyr er populært og hva passer for ulike aldre? Hvordan skal utstyret kombineres og plasseres? Dette er typiske spørsmål vi tar tak i sammen med deg. Våre selgere har lang erfaring med prosjektering og prosjektledelse og jobber tett med våre designere for å visualisere gode løsninger. Våre designere kan gjerne bruke bilder du eller vi har tatt for å få en mer realistisk visualisering.

Prosess

Som oftest starter prosessen med en samtale rundt dine behov og ønsker, samt en befaring for å vurdere forutsetninger som areal og lignende. På befaringen er det ofte hensiktsmessig å ta med anleggsgartner eller den som skal montere utstyret for å vurdere relaterte muligheter som beplantning og belysning.

Farger og uttrykk

Vi har stor forståelse for at farger og materialer er viktig for designet. Utstyret skal tross alt passe inn i miljøet, men ulike materialer har ulike fordeler og ulemper. Søve har produsert lekeapparater siden 1975 og har lang erfaring med hvilke materialer som gir lang levetid samt minimalt behov for vedlikehold. Våre produkter kommer i ulike standardfarger som du ser på nettsiden eller i katalogen. Utover dette kan vi levere spesialfarger mot et tillegg. Se eksempel fra Lillehammer under. Her er lekeapparatet Thorium bygget med rød HPL og rødlakkerte aluminiumsprofiler. Elementer av stål er pulverlakkert i oransj.

Lekeplass i Lillehammer

Animasjon laget med BIM-filer