Velkommen arkitekter!

Vi jobber med arkitekter og landskapsarkitekter for å designe uterom som elskes av brukerne. Har du spørsmål eller trenger informasjon om produkter, skal du ikke nøle med å ta kontakt. Vi deler gledelig av våre erfaringer og hjelper deg i mål med ditt prosjekt. 

Fleksibilitet

Unike designmuligheter

God service

Dine visjoner er våre ambisjoner

I tillegg til å utvikle og bygge aktivitetsapparater, leverer vi også produkter av høy kvalitet fra andre produsenter. Vi kan altså skaffe langt mer enn hva du finner på våre produktsider.

Skal du for eksempel levere et prosjekt som har en stor grad av tilpasning til områdets historie eller andre forutsetninger, kan vi hjelpe deg med å realisere kundens ønsker.

Sammen er vi sterkest

Vi bistår deg

Når standardprodukter ikke passer er det nyttig å vite at du har en verdifull ressurs i vårt produktutviklingsteam. De kjenner foreksempel forskriftene for lek og trening NS-EN 1176, 1177 og 16630 meget godt.

Kunnskap

Vi har verdifull erfaring om som vi gjerne deler med deg.

DWG & BIM

Vi har filer som du kan bruke til ditt prosjekt. Filene finner du på produktsiden.

Skreddersøm

Vi tilpasser produkter for å passe tilgjengelig areal eller ønskede funksjoner.

Farger

Vi tilbyr et stort utvalg av fargemuligheter og lakkerer stål og aluminium i alle RAL-farger.

Spesialer visualisert

Tilsier arealet at sklia må flyttes eller at du kanskje ønsker en sklie til? Med vårt modulære design kan vi enkelt fjerne og legge til elementer med ulike funksjoner. På denne måten får du mest mulig lekeverdi ut av tilgjengelig areal.

Thorium spesial

Noen av prosjektene vi har levert sammen arkitekter

Din kontaktperson

Bedriftsutvikler/Salg Søve AS

Tarita Ueland

Norge / Forretningsutvikling

Tarita jobber hovedsaklig som prosjektansvarlig for landskapsarkitekter.
Med nesten 20 år i Søve, bistår Tarita der det trengs med sin solide erfaring og gode forståelse av bransje og kundebehov. Hun er også styremedlem i Søve.