27. april 2020

Et godt miljø for undervisning ute

Denne våren får mange elever et nytt klasserom – utendørs. Behovet for et godt og sikkert uteområde er viktigere enn noen gang. Det skal være et sted som gir mulighet for både undervisning og aktivitet.

Vi ønsker å bidra til et utemiljø for læring og aktivitet, med Norges raskeste leveringstid, og varer på lager.

Målet vårt er å skape et utemiljø med aktivitet og læring for alle. Skolene gjenåpnes, samtidig som smittevernet skal ivaretas, som vist til i veilederen fra UDIR. Utendørs aktiviteter er viktig, og minsker risiko for smitte.

I forbindelse med gjenåpning av skolene, har vi kampanje på utvalgte apparater. Se produktene med -25% rabatt her!

Oktaspace i samarbeid med Matematikkbølgen

Blant produktene som nå er rabattert finner vi Oktaspace, utviklet i samarbeid med Matematikkbølgen, med tanke på å flytte matematikkundervisningen utendørs. Apparatet leveres med oppgaver og lærerveiledning. Oktaspace fungerer både som praktisk læringsarena, lekeapparat og samlingsplass. Apparatet er Svanemerket.

Dovre skole var de første i landet som fikk en Oktaspace i skolegården.

Vi ser at utforsking og problemløysing gjennom fysisk aktivitet blir ein større del av læreplanen, så dette er jo aktuelt. Vi ønksje jo på sikt at heile plassen ute her kan bli ein diger matematikkpark, forteller Sissel Elvestad Øwre, rektor ved Dovre skole.

Les mer om Oktaspace her | Se produktene

Saturn-serien engasjerer til rollelek

Saturn er en serie fargeglade lekeapparater, designet av Eker Design. Apparatene er fullspekket av aktivitet hvor kan barna klatre, skli og krype. Barna kan leke i alle retninger, vertikalt horisontalt og diagonalt. Motorikken blir utfordret og mestringsfølelsen blomstrer!

Se hele Saturn-serien her | Se produktene

Tre ukers leveringstid

Søve har skapt flotte uteområder med høy kvalitet og sikkerhet i over 45 år, og ønsker å bidra til gode læringsarenaer utendørs. Vi leverer apparater med de beste garantier, hvor over 350 av dem er Svanemerket. Ettersom vi produserer alt sammen her i Telemark, kan vi levere raskt og med kun tre ukers leveringstid! Apparatene er laget i materialer av ypperste kvalitet. De er i tillegg enkle å rengjøre med sine store jevne flater.

Midler fra Innovasjon Norge

Søve har fått midler fra Innovasjon Norge, for å fortsette utviklingen av lekeapparater til bruk i undervisning. I dag er flere apparater under utvikling, alle med det formål å kombinere aktivitet og læring på en innovativ måte. Vi gleder oss til å vise frem det vi jobber med, frem til da, kan videoen under trigge nysgjerrigheten litt.

Kontakt oss idag om du ønsker hjelp til å finne apparater til ditt uteområde. Vi skreddersyr også løsninger og kan levere et uforpliktende forslag med tilbud om ønskelig.