Balansebom tredelt
Balansebom 3-delt

SVANEMERKETkr 13 975 eks. mva

SVANEMERKETkr 13 975 eks. mva

Velg alternativ

Balansebom 3-delt

SVANEMERKETkr 13 975 eks. mva

Apparat for både lek og trening. Her kan for eksempel to personer starte på hver sin side og møtes på midten. Hvordan klare å komme forbi hverandre? Det går fint, men krever litt samarbeid og god balanse.

Beskrivelse

Selv om de fleste av oss kanskje ikke tenker over det så bruker vi balansen i så godt som alle bevegelser vi gjør. En god balanse har derfor en stor betydning i alle aktiviteter vi foretar oss. Balansetrening vil styrke kroppen din på sikt og kan for eksempel føre til bedre kroppskontroll, kroppsholdning og bedre koordinasjonsevne. I tillegg er balansetrening med på å redusere skaderisiko og fall.

Denne tredelte balansebommen er perfekt for trening av balansen, at den er tredelt legger til et ekstra utfordrende element. I tillegg til og brukes som balanseelement, kan bommen være hinder og man kan ta f.eks  dips på den. Et allsidig apparat, på bakkenivå. Det er et treningsapparat med lav terskel for deltakelse, og er ofte en åpning for dem som ikke føler seg så komfortabel i de høyere apparatene.

Høyde
0.4 m
Lengde x bredde
5.7 x 2.0 m
Fallhøyde
0.4 m
Stolpe/rør
Aluminium/Stål
Estimert monteringstid
1 t
Anbefalt fra alder
3 år
Produsent
Søve
TÜV
Ja
Fundament alt. 1
Støpes
Sikkerhetssone
8,7x5,0 m
Minimum nødvendig sikkerhetssareal
28 m2
Svanemerket
Ja
Produsentland
Norge
Svanemerket
Ja
FSC/PEFC
Ja (HPL)
Andel Resirkulert
70.5%
Produktforespørsel
Dataene lagres så lenge det er formålstjenelig og brukes kun til å besvare din forespørsel.