Trampoline Orta Universell EPDM-farger

kr 83 490kr 171 150 eks. mva

Trampoline gir sansemotorisk stimuleringseffekt, og økt kroppskontroll. Når man hopper på trampoline, hopper man gjerne uten stopp, det gir både utholdenhet og styrke. Hele strekkapparatet er i bruk – både ankel, kne, hofte og rygg har god treningseffekt av hoppingen. På en trampoline kan man gjøre så mye mer enn å hoppe opp og ned, desto mer du prøver, desto flere muskler tas i bruk. Disse store trampolinene gir rom for masse hopp og akrobatikk.

Varenummer: I/A Kategorier: , Stikkord:

FILER: Se under i fanen Nedlastinger

Produktforespørsel
Inter-Play

Beskrivelse

Trampoliner beskrevet med universell betyr at de er tilrettelagt for rullestoler. Kantene er laget slik at det skal være mulig å kjøre av og på med rullestol.

Å hoppe på trampoline gir sansemotorisk stimuleringseffekt, og økt kroppskontroll. Det er bra for kroppen, og man bruker muskulaturen på nye måter når man hopper på trampoline. Å hoppe på trampoline gir både utholdenhet og styrke. Hele strekkapparatet er i bruk, både ankel, kne, hofte og rygg har god treningseffekt av hoppingen.

Hopp på en trampoline som tåler det meste! Denne trampolinen i topp kvalitet er laget for langvarig utendørs bruk. Trampolinen kan brukes når det er vått. Trampolinen er utstyrt med galvaniserte fjærer og en værbestandig hoppematte med gode anti-skli egenskaper. Denne trampolinen er laget for lekeplasser som er masse i bruk.

Anbefalt fra alder
3 år
Tilpasset nedsatt funksjonsevne
Ja
Produsent
Inter-Play
TÜV
Ja
Øvrig
Stål
Sikkerhetssone
x m
Produsentland
Polen

Vær oppmerksom på at endringer i dokumentasjon kan forekomme etter nedlasting.