Skute for rollelek i tre

kr 289 760 eks. mva

Stig om bord på vår imponerende Robinia-skute og seil av sted mot uendelige eventyr på lekeplassen! Her utfordres både motorikken, balanseevnen og fantasien. Du kan klatre, leke gjemsel, fange haier og pirater. Her er det kun fantasien som setter grensene. Ship O Hoi!

Leveringstid 2-4 uker

Varenummer: LE20464 Kategorier: ,

FILER: Se under i fanen Nedlastinger

Produktforespørsel
Norna-Playgrounds

Beskrivelse

Dette majestetiske lekeapparatet er designet for store lekeplasser og gir barna en unik opplevelse av rollelek og utforskning.

Skuteskapt fantasi:

  • Inspirerende design: Vår Robinia-skute er ikke bare et lekeapparat; den er en portal til fantasiverdenen. Med realistiske detaljer og et autentisk utseende, inviterer skuten barna til å utforske sine maritime drømmer.
  • Rollelek: Barn kan kle seg ut som sjørøvere, kapteiner eller eventyrere mens de utforsker skuten. Dette oppfordrer til kreativ rollelek og historiefortelling.
  • Robust konstruksjon: Laget av holdbar robinia, er skuten konstruert for å motstå intens lek og værpåvirkning, og den er bygget for å vare i mange år med moro.
  • Sikkerhet: Barnas sikkerhet er vår prioritet, og skuten er designet med trygge og komfortable elementer for en bekymringsløs opplevelse.

Gi barna muligheten til å stige om bord på vår Robinia-skute og seile av gårde til spennende eventyr. Kontakt oss i dag for å gi lekeplassen din et maritimt preg og oppfordre til fantasifull rollelek!

Høyde
4.59 m
Lengde x bredde
14.70 x 3.80 m
Fallhøyde
2.40 m
Stolpe/rør
Tre
Plate/øvrig
Lærk
Estimert monteringstid
166 t
Anbefalt fra alder
3 år
Produsent
Norna-Playgrounds
Fundament alt. 1
Støpes
Sikkerhetssone
7,13x15,80 m
Minimum nødvendig sikkerhetssareal
90.00 m2
Produsentland
Danmark
FSC/PEFC
Ja

Vær oppmerksom på at endringer i dokumentasjon kan forekomme etter nedlasting.