6-kant huske i Robinia

kr 88 233 eks. mva

Opplev glede og moro i sekskantet stil med vårt huskestativ i ekstra holdbar Robinia! Dette fantastiske lekeapparatet er perfekt for skoler og lekeplasser som ønsker å tilby barna en morsom og trygg opplevelse. Leveres med huskeseter.

Leveringstid 2-4 uker

Varenummer: LE20230 Kategorier: ,

FILER: Se under i fanen Nedlastinger

Produktforespørsel
Norna-Playgrounds

Beskrivelse

Produktegenskaper:

 • Robust Robinia: Laget av slitesterk robinia, er dette huskestativet bygget for å vare i mange år, selv under tøffe utendørsforhold.
 • Seks huskeseter: Med plass til opptil seks barn samtidig, er det ideelt for sosialt samvær og glede.
 • Sikkerhet først: Stativet er utformet med barnas sikkerhet i tankene, med trygge seter og solide festepunkter.
 • Attraktiv design: Den unike sekskantede formen gir et estetisk tiltalende preg til lekeområdet.
 • Pedagogisk lek: Huskestativet fremmer samhandling og deling mens barna utvikler motoriske ferdigheter.

La barna dine svinge, le, og skape minner på dette vakre huskestativet i robinia. Kontakt oss i dag for å få mer informasjon og gi barna en lekeopplevelse de vil elske!

Fordeler og ulemper med Robinia du bør kjenne

Fordeler:

 1. Holdbarhet: Robinia tre er kjent for sin ekstreme holdbarhet, spesielt når det utsettes for jordkontakt eller utendørs bruk. Det kan vare i mange år uten behov for mye vedlikehold eller beskyttelse mot råte og skadedyr.
 2. Miljøvennlig: Robinia er et bærekraftig valg da det vokser relativt raskt og kan fornyes. Når det brukes i lekeutstyr eller møbler, gir det en miljøvennlig alternativ til andre tresorter.
 3. Naturlig skjønnhet: Robinia tre har en naturlig appell med en rustikk og vakker utseende. Dets estetiske egenskaper gjør det til et populært valg for utemøbler og lekestrukturer.
 4. Motstandsdyktig mot været: Robinia tåler værforholdene godt og krever minimalt med vedlikehold for å bevare sin integritet over tid. Dette gjør det ideelt for utendørsapplikasjoner.
 5. Allsidig: Robinia treverk kan brukes til en rekke produkter, inkludert lekestrukturer, utemøbler, gjerder, broer, og mer.

Ulemper:

 1. Kostnad: Robinia treverk kan være dyrere enn andre tresorter på grunn av sin holdbarhet og begrensede tilgjengelighet.
 2. Vekt: Robinia tre kan være tungt, noe som kan gjøre installasjon og flytting av produkter laget av dette materialet mer utfordrende.
 3. Hardhet: Robinia tre er ganske hardt, noe som kan gjøre det vanskeligere å bearbeide og forme sammenlignet med mykere treslag.
 4. Splintring: Som en hardtre, kan Robinia produsere skarpe splinter hvis det blir skadet eller ikke blir vedlikeholdt ordentlig.
 5. Begrenset tilgjengelighet: Robinia tre er ikke alltid lett tilgjengelig, spesielt i enkelte regioner, noe som kan begrense tilgjengeligheten og øke kostnadene.

Samlet sett er Robinia treverk et attraktivt alternativ for utendørsprodukter på grunn av sin holdbarhet og naturlige skjønnhet. Men det kan være kostbart og tungt, og krever forsiktig vedlikehold for å unngå splintering. Fordelene og ulempene bør nøye vurderes avhengig av prosjektets behov og budsjett.

Huskestativ
Høyde
2.60 m
Lengde x bredde
5.50 x 5.00 m
Fallhøyde
1.70 m
Stolpe/rør
Robinia
Estimert monteringstid
14 t
Anbefalt fra alder
4 år
Produsent
Norna
TÜV
Ja
Fundament alt. 1
Støpes
Minimum nødvendig sikkerhetssareal
80.00 m2
Produsentland
Danmark
FSC/PEFC
Ja

Vær oppmerksom på at endringer i dokumentasjon kan forekomme etter nedlasting.