Robinia barnehuske

kr 17 605 eks. mva

Gi småbarna en trygg og morsom huskeopplevelse med vårt huskestativ i Robinia! Perfekt for de minste eventyrerne, dette stativet er utformet for å gi glede og utvikling for barn opptil 3 år.

Leveringstid 2-4 uker

Varenummer: LE20210 Kategorier: ,

FILER: Se under i fanen Nedlastinger

Produktforespørsel
Norna-Playgrounds

Beskrivelse

Produktegenskaper:

 • Robust Robinia: Laget av slitesterk Robinia, er dette huskestativet bygget for å tåle ivrige småbarnshender og alle værforhold.
 • Sikkerhet først: Designet med barnas sikkerhet i tankene, med komfortable seter og solide festepunkter.
 • Stimulerende lek: Huskestativet fremmer motoriske ferdigheter og balanse mens de små svinger seg til glede.
 • Attraktivt design: Den naturlige skjønnheten til Robinia gir en estetisk appell til ethvert lekeområde.

La de små utforske verden av svinging og moro med vårt huskestativ i robinia.
Kontakt oss i dag for å gi barna dine den beste lekeopplevelsen fra en tidlig alder!

Fordeler og ulemper med Robinia du bør kjenne

Fordeler:

 1. Holdbarhet: Robinia tre er kjent for sin ekstreme holdbarhet, spesielt når det utsettes for jordkontakt eller utendørs bruk. Det kan vare i mange år uten behov for mye vedlikehold eller beskyttelse mot råte og skadedyr.
 2. Miljøvennlig: Robinia er et bærekraftig valg da det vokser relativt raskt og kan fornyes. Når det brukes i lekeutstyr eller møbler, gir det en miljøvennlig alternativ til andre tresorter.
 3. Naturlig skjønnhet: Robinia tre har en naturlig appell med en rustikk og vakker utseende. Dets estetiske egenskaper gjør det til et populært valg for utemøbler og lekestrukturer.
 4. Motstandsdyktig mot været: Robinia tåler værforholdene godt og krever minimalt med vedlikehold for å bevare sin integritet over tid. Dette gjør det ideelt for utendørsapplikasjoner.
 5. Allsidig: Robinia treverk kan brukes til en rekke produkter, inkludert lekestrukturer, utemøbler, gjerder, broer, og mer.

Ulemper:

 1. Kostnad: Robinia treverk kan være dyrere enn andre tresorter på grunn av sin holdbarhet og begrensede tilgjengelighet.
 2. Vekt: Robinia tre kan være tungt, noe som kan gjøre installasjon og flytting av produkter laget av dette materialet mer utfordrende.
 3. Hardhet: Robinia tre er ganske hardt, noe som kan gjøre det vanskeligere å bearbeide og forme sammenlignet med mykere treslag.
 4. Splintring: Som en hardtre, kan Robinia produsere skarpe splinter hvis det blir skadet eller ikke blir vedlikeholdt ordentlig.
 5. Begrenset tilgjengelighet: Robinia tre er ikke alltid lett tilgjengelig, spesielt i enkelte regioner, noe som kan begrense tilgjengeligheten og øke kostnadene.

Samlet sett er Robinia treverk et attraktivt alternativ for utendørsprodukter på grunn av sin holdbarhet og naturlige skjønnhet. Men det kan være kostbart og tungt, og krever forsiktig vedlikehold for å unngå splintering. Fordelene og ulempene bør nøye vurderes avhengig av prosjektets behov og budsjett.

Huskestativ
Høyde
1.80 m
Lengde x bredde
1.80 x 0.15 m
Fallhøyde
1.00 m
Sitte høyde
0.40 m
Stolpe/rør
Robinia
Estimert monteringstid
3 t
Anbefalt fra alder
1 år
Produsent
Norna
Sikkerhetssone
1,80x6,60 m
Minimum nødvendig sikkerhetssareal
11.90 m2
Produsentland
Danmark
FSC/PEFC
Ja

Vær oppmerksom på at endringer i dokumentasjon kan forekomme etter nedlasting.