Robinia klatrepyramide

kr 29 215 eks. mva

Gi barna muligheten til å erobre toppen av eventyret med vår Robinia klatrepyramide! Denne lekestrukturen er spesielt designet for barn i alderen 3 til 6 år og tilbyr timevis med morsom og utfordrende lek.

Leveringstid 2-4 uker

Varenummer: LE20534 Kategorier: ,

FILER: Se under i fanen Nedlastinger

Produktforespørsel
Norna-Playgrounds

Beskrivelse

Produktegenskaper:

 • Robust Robinia: Klatrepyramiden er konstruert av solid Robinia-tre, kjent for sin holdbarhet og naturlige skjønnhet. Den tåler barnas ivrige utforskning og all slags vær.
 • Utfordrende klatring: Pyramiden har ulike nivåer som utfordrer barnas motoriske ferdigheter og gir dem en følelse av prestasjon når de når toppen.
 • Sikkerhet: Barnas sikkerhet er vår prioritet, og klatrepyramiden er utformet med trygge og stabile elementer for en bekymringsfri opplevelse.
 • Sosial Interaksjon: Klatrepyramiden oppfordrer barna til å samarbeide, hjelpe hverandre og dele glede og utfordringer mens de klatrer og leker sammen.

Med vår Robinia klatrepyramide kan barna utforske nye høyder av moro og eventyr i en trygg og spennende lekeomgivelse. Kontakt oss i dag for å berike lekeplassen din med dette fantastiske lekeapparatet som vil glede barna i årene som kommer!

Fordeler og ulemper med Robinia du bør kjenne

Fordeler:

 1. Holdbarhet: Robinia tre er kjent for sin ekstreme holdbarhet, spesielt når det utsettes for jordkontakt eller utendørs bruk. Det kan vare i mange år uten behov for mye vedlikehold eller beskyttelse mot råte og skadedyr.
 2. Miljøvennlig: Robinia er et bærekraftig valg da det vokser relativt raskt og kan fornyes. Når det brukes i lekeutstyr eller møbler, gir det en miljøvennlig alternativ til andre tresorter.
 3. Naturlig skjønnhet: Robinia tre har en naturlig appell med en rustikk og vakker utseende. Dets estetiske egenskaper gjør det til et populært valg for utemøbler og lekestrukturer.
 4. Motstandsdyktig mot været: Robinia tåler værforholdene godt og krever minimalt med vedlikehold for å bevare sin integritet over tid. Dette gjør det ideelt for utendørsapplikasjoner.
 5. Allsidig: Robinia treverk kan brukes til en rekke produkter, inkludert lekestrukturer, utemøbler, gjerder, broer, og mer.

Ulemper:

 1. Kostnad: Robinia treverk kan være dyrere enn andre tresorter på grunn av sin holdbarhet og begrensede tilgjengelighet.
 2. Vekt: Robinia tre kan være tungt, noe som kan gjøre installasjon og flytting av produkter laget av dette materialet mer utfordrende.
 3. Hardhet: Robinia tre er ganske hardt, noe som kan gjøre det vanskeligere å bearbeide og forme sammenlignet med mykere treslag.
 4. Splintring: Som en hardtre, kan Robinia produsere skarpe splinter hvis det blir skadet eller ikke blir vedlikeholdt ordentlig.
 5. Begrenset tilgjengelighet: Robinia tre er ikke alltid lett tilgjengelig, spesielt i enkelte regioner, noe som kan begrense tilgjengeligheten og øke kostnadene.

Samlet sett er Robinia treverk et attraktivt alternativ for utendørsprodukter på grunn av sin holdbarhet og naturlige skjønnhet. Men det kan være kostbart og tungt, og krever forsiktig vedlikehold for å unngå splintering. Fordelene og ulempene bør nøye vurderes avhengig av prosjektets behov og budsjett.

Huskestativ
Høyde
1.40 m
Lengde x bredde
3.55 x 3.15 m
Diameter
6.7
Fallhøyde
0.75 m
Stolpe/rør
Robinia
Estimert monteringstid
5.5 t
Anbefalt fra alder
3 år
Produsent
Norna-Playgrounds
TÜV
Ja
Sikkerhetssone
Ø6.7 m
Minimum nødvendig sikkerhetssareal
19.63 m2
Produsentland
Danmark
FSC/PEFC
Ja

Vær oppmerksom på at endringer i dokumentasjon kan forekomme etter nedlasting.

Du liker kanskje også…