Knaphus lekehytte i lærk

kr 43 268 eks. mva

Et flott lekehus med følelsen av å være i en grotte.

Et «knaphus» er en regional betegnelse som brukes i noen deler av Norge, spesielt i Trøndelag og Nordland, for å beskrive en type lite, kompakt hus. Dette huset har vanligvis en enkel og funksjonell design, og det kan være bygget av tre eller andre lokale materialer. Navnet «knaphus» refererer ofte til husets beskjedne størrelse og enkelhet, og det er ofte brukt i landlige områder. Knaphus kan brukes som boliger, hytter eller andre typer bygninger, avhengig av behovet og regionen der de er bygget.

Leveringstid 2-4 uker

Varenummer: LE20114 Kategori:

FILER: Se under i fanen Nedlastinger

Produktforespørsel
Norna-Playgrounds

Beskrivelse

Barn liker å leke i lekehus av flere grunner, og disse husene gir en rekke fordeler for barns utvikling og underholdning:

  1. Fantasi og rollespill: Lekehus gir barn et sted der de kan uttrykke sin fantasi og kreativitet gjennom rollespill. De kan late som de er voksne, utforske ulike roller som foreldre, kokker, butikkeiere, og mer. Dette hjelper barn med å utvikle sin sosiale, emosjonelle og språklige kompetanse.
  2. Trygghet og komfort: Lekehus gir barn et trygt og koselig sted der de kan føle seg beskyttet og uavhengige. Dette kan bidra til å bygge selvtillit og følelsen av selvstendighet hos barn.
  3. Sosial interaksjon: Når barn leker i lekehus sammen med andre barn eller voksne, oppmuntres samarbeid, samhandling og deling. Dette gir barn muligheten til å utvikle sosiale ferdigheter og lære å løse konflikter.
  4. Fysisk aktivitet: Lekehus gir også en mulighet for fysisk aktivitet, da barn hopper inn og ut av huset, klatrer på trapper eller leker i hagen rundt huset. Dette er viktig for barns motoriske ferdigheter og helse.
  5. Eierskap og ansvar: Når barn har sitt eget lille hus, kan de føle en følelse av eierskap og ansvar for det. Dette kan lære dem verdien av å ta vare på ting og holde orden på sitt eget rom.
  6. Beskyttelse mot vær og sol: Lekehus gir en beskyttet plass der barna kan leke selv når været er ugunstig, som regn eller sterk sol.
  7. Lek med jevnaldrende: Lekehus er ofte et samlingspunkt for barn i nabolaget, og det gir en flott mulighet for barn å bygge vennskap og leke med jevnaldrende.

Sammenfattende gir lekehus barn muligheten til å utforske verden gjennom fantasifulle lekescenarioer samtidig som de utvikler sosiale og motoriske ferdigheter. Det gir også en følelse av uavhengighet og eierskap som er viktige for barns personlige vekst.

Tipi i tre for lekeplassen
Emil lekehus
Høyde
1.70 m
Lengde x bredde
1.70 x 1.70 m
Fallhøyde
0.00 m
Gulvhøyde
0.15
Stolpe/rør
Lærk
Plate/øvrig
Lærk
Estimert monteringstid
3.5 t
Anbefalt fra alder
1 år
Produsent
Norna-Playgrounds
Produsentland
Danmark
FSC/PEFC
Ja

Vær oppmerksom på at endringer i dokumentasjon kan forekomme etter nedlasting.