Utekjøkken med vask og hylle

kr 61 770 eks. mva

Barn elsker å utforske fantasiverdener og leke «kokker» på et utekjøkken i barnehagen! Det er her de kan være små mestermenn og -kvinner, lage deilige måltider og servere dem til sine venner og pedagoger.

Moro med Rollelek på utekjøkkenet:

 • Kreativitet: Barn bruker sin fantasi til å lage oppskrifter, leke med «mat» og forestille seg ulike roller i et kjøkkenmiljø.

 • Samarbeid: Utekjøkkenet fremmer samarbeid når barna jobber sammen for å planlegge måltider, forberede maten og dele den med andre.

 • Selvuttrykk: Barn kan uttrykke seg selv gjennom leken ved å være kokker, servitører, eller til og med restaurant-eiere, og det gir dem en følelse av eierskap og stolthet.

 • Kritisk tenkning: Å lage mat og betjene et kjøkken krever kritisk tenkning når barna må følge «oppskrifter» og ta avgjørelser om hva de vil servere.

 • Sosiale Ferdigheter: Lek på et utekjøkken oppfordrer til sosiale ferdigheter som deling, kommunikasjon og empati når barna samhandler med hverandre.

 • Utendørs Glede: Å ha et utekjøkken lar barna nyte frisk luft og natur samtidig som de utforsker sine kulinariske ferdigheter.

Så, enten de lager «mudcakes» eller serverer «te» til teddybjørner, er rollelek på et utekjøkken en fantastisk måte for barn å ha det gøy, lære og utvikle seg samtidig!

Leveringstid 2-4 uker

Varenummer: LE20082 Kategorier: , ,

FILER: Se under i fanen Nedlastinger

Produktforespørsel
Norna-Playgrounds

Beskrivelse

Fordeler og ulemper med Robinia du bør kjenne

Fordeler:

 1. Holdbarhet: Robinia tre er kjent for sin ekstreme holdbarhet, spesielt når det utsettes for jordkontakt eller utendørs bruk. Det kan vare i mange år uten behov for mye vedlikehold eller beskyttelse mot råte og skadedyr.
 2. Miljøvennlig: Robinia er et bærekraftig valg da det vokser relativt raskt og kan fornyes. Når det brukes i lekeutstyr eller møbler, gir det en miljøvennlig alternativ til andre tresorter.
 3. Naturlig skjønnhet: Robinia tre har en naturlig appell med en rustikk og vakker utseende. Dets estetiske egenskaper gjør det til et populært valg for utemøbler og lekestrukturer.
 4. Motstandsdyktig mot været: Robinia tåler værforholdene godt og krever minimalt med vedlikehold for å bevare sin integritet over tid. Dette gjør det ideelt for utendørsapplikasjoner.
 5. Allsidig: Robinia treverk kan brukes til en rekke produkter, inkludert lekestrukturer, utemøbler, gjerder, broer, og mer.

Ulemper:

 1. Kostnad: Robinia treverk kan være dyrere enn andre tresorter på grunn av sin holdbarhet og begrensede tilgjengelighet.
 2. Vekt: Robinia tre kan være tungt, noe som kan gjøre installasjon og flytting av produkter laget av dette materialet mer utfordrende.
 3. Hardhet: Robinia tre er ganske hardt, noe som kan gjøre det vanskeligere å bearbeide og forme sammenlignet med mykere treslag.
 4. Splintring: Som en hardtre, kan Robinia produsere skarpe splinter hvis det blir skadet eller ikke blir vedlikeholdt ordentlig.
 5. Begrenset tilgjengelighet: Robinia tre er ikke alltid lett tilgjengelig, spesielt i enkelte regioner, noe som kan begrense tilgjengeligheten og øke kostnadene.

Samlet sett er Robinia treverk et attraktivt alternativ for utendørsprodukter på grunn av sin holdbarhet og naturlige skjønnhet. Men det kan være kostbart og tungt, og krever forsiktig vedlikehold for å unngå splintering. Fordelene og ulempene bør nøye vurderes avhengig av prosjektets behov og budsjett.

Huskestativ
Høyde
2.40 m
Lengde x bredde
2.40 x 1.74 m
Gulvhøyde
0.00
Stolpe/rør
Robinia
Plate/øvrig
Lærk
Estimert monteringstid
6.5 t
Produsent
Norna-Playgrounds
Produsentland
Danmark
FSC/PEFC
Ja

Vær oppmerksom på at endringer i dokumentasjon kan forekomme etter nedlasting.