PRODUKTER
KONTAKT OSS
OBOS Partnerlogo

Utekjøkken med vask og hylle

kr 80 829 eks. mva

Barn elsker å utforske fantasiverdener og leke “kokker” på et utekjøkken i barnehagen! Det er her de kan være små mestermenn og -kvinner, lage deilige måltider og servere dem til sine venner og pedagoger.

Moro med Rollelek på utekjøkkenet:

  • Kreativitet: Barn bruker sin fantasi til å lage oppskrifter, leke med “mat” og forestille seg ulike roller i et kjøkkenmiljø.

  • Samarbeid: Utekjøkkenet fremmer samarbeid når barna jobber sammen for å planlegge måltider, forberede maten og dele den med andre.

  • Selvuttrykk: Barn kan uttrykke seg selv gjennom leken ved å være kokker, servitører, eller til og med restaurant-eiere, og det gir dem en følelse av eierskap og stolthet.

  • Kritisk tenkning: Å lage mat og betjene et kjøkken krever kritisk tenkning når barna må følge “oppskrifter” og ta avgjørelser om hva de vil servere.

  • Sosiale Ferdigheter: Lek på et utekjøkken oppfordrer til sosiale ferdigheter som deling, kommunikasjon og empati når barna samhandler med hverandre.

  • Utendørs Glede: Å ha et utekjøkken lar barna nyte frisk luft og natur samtidig som de utforsker sine kulinariske ferdigheter.

Så, enten de lager “mudcakes” eller serverer “te” til teddybjørner, er rollelek på et utekjøkken en fantastisk måte for barn å ha det gøy, lære og utvikle seg samtidig!

PRODUKTFORESPØRSEL
Varenummer: LE20082U Kategorier: , ,

FILER: Se under i fanen Nedlastinger

Få 10 % rabatt

Registrer deg nå og få 10% i rabatt på din neste bestilling*, e-poster med eksklusiv tilgang til tilbud, artikler og produktnyheter.