Lekekjøkken med vanntilkobling og travers

kr 52 900 eks. mva

Inkluderende lekekjøkken med solid vannkran, enkel tilkobling med hageslange og travers. På dette kjøkkenet kan barna tilberede nydelige måltider. Her er stekeovn, kokeplater, skjærebrett, oppvaskkum med vanntilkobling og hylle tilrettelagt for dyrking av egne urter. Transportrør med bøtte er en gøy måte å koble sammen lekekjøkkenet med andre elementer, samtidig som det inviterer til samarbeid. Høyde og åpning på venstre side er spesielt utviklet for å inkludere alle, også barn med nedsatt funksjonsevne. Materialkvalitet er tilpasset norske forhold og sikrer et trygt og holdbart resultat over tid.

Varenummer: 61-200-690 Kategorier: , , , Stikkord:

FILER: Se under i fanen Nedlastinger

Produktforespørsel
Søve

Beskrivelse


Barn liker å leke rollelek med et lekekjøkken av flere grunner:

  1. Imitasjon: Barn liker å etterligne det de ser de voksne gjøre. Når de ser foreldrene eller omsorgspersonene sine lage mat på et ekte kjøkken, ønsker de å gjøre det samme på sitt eget nivå. Et lekekjøkken gir dem muligheten til å etterligne voksenatferd.
  2. Kreativitet: Rollelek med et lekekjøkken gir barna muligheten til å være kreative. De kan lage fantasifulle retter, forestille seg å være kokker eller restauranteiere, og bruke sin fantasi til å skape nye opplevelser i leken.
  3. Sosial læring: Når barn leker sammen i et lekekjøkken, lærer de viktige sosiale ferdigheter som samarbeid, kommunikasjon og deling. De kan også utvikle språkferdigheter ved å snakke om hva de lager og rollespille med andre barn.
  4. Selvstendighet: Å leke med et lekekjøkken gir barna en følelse av selvstendighet. De kan ta egne beslutninger om hva de vil lage og hvordan de vil lage det. Dette kan bidra til å øke selvtilliten deres.
  5. Lek og læring: Lekekjøkken kan også være pedagogiske verktøy. Barn kan lære om måling, matematikk, farger, former og mer gjennom leken. De kan også forstå grunnleggende begreper om ernæring og sunn mat.
  6. Sanser og motoriske ferdigheter: Når barn håndterer leketøysservise, rører i gryter og panner, og bruker fantasien, utvikler de sine motoriske ferdigheter og utforsker ulike sensoriske opplevelser.
  7. Mestring og glede: Når barn lager mat i sitt eget lekekjøkken, opplever de mestringsfølelse og glede. Å se resultatet av sin egen fantasi og innsats gir dem en følelse av prestasjon og glede.

I sum gir lekekjøkken barn muligheten til å leke, lære og utvikle seg på en morsom og meningsfull måte. Det er en aktivitet som kan fremme deres kognitive, sosiale, emosjonelle og fysiske utvikling.

Lekekjøkken til barnehage
Høyde
1.1 m
Lengde x bredde
3.6 x 1.1 m
Fallhøyde
1.0 m
Stolpe/rør
Aluminium/stål
Plate/øvrig
HPL
Estimert monteringstid
6 t
Tilpasset nedsatt funksjonsevne
Ja
Produsent
Søve
Kan kjøpes støpefri
Ja
TÜV
Ja
Fundament alt. 1
Støpes
Sikkerhetssone
6.6x4.1 m
Minimum nødvendig sikkerhetssareal
21.4 m2
Produsentland
Norge
FSC/PEFC
Ja (HPL)

Vær oppmerksom på at endringer i dokumentasjon kan forekomme etter nedlasting.