Trampoline Orta for helstøpt dekke

kr 48 850kr 71 820 eks. mva

Trampoline i toppkvalitet for langvarig utendørs bruk hele året. Trampolinen den er designet for å brukes med helstøpt fallunderlag. Opp til den indre kanten av trampolinen kan dekkes, og som et resultat av denne prosessen ser vi bare hoppematten på overflaten av lekeplassen.

Trampoline gir sansemotorisk stimuleringseffekt, og økt kroppskontroll. Det er bra for kroppen, og man bruker muskulaturen på nye måter når man hopper på trampoline. Hele strekkapparatet er i bruk – både ankel, kne, hofte og rygg har god treningseffekt av hoppingen.

Varenummer: I/A Kategori: Stikkord:

FILER: Se under i fanen Nedlastinger

Produktforespørsel
Inter-Play

Beskrivelse

WP står for “wet pour”, også kjent som helstøpt dekke på norsk.

Velg mellom 8 ulike farger på hoppematten.

Du kan også oppgradere hoppematten med et motiv.

Hopp på en trampoline som tåler det meste! Denne trampolinen i topp kvalitet er laget for langvarig utendørs bruk. Trampolinen kan brukes når det er vått. Trampolinen er utstyrt med galvaniserte fjærer og en værbestandig hoppematte med gode anti-skli egenskaper. Denne trampolinen er laget for lekeplasser som er masse i bruk.

Å hoppe på trampoline gir sansemotorisk stimuleringseffekt, og økt kroppskontroll. Det er bra for kroppen, og man bruker muskulaturen på nye måter når man hopper på trampoline. Å hoppe på trampoline gir både utholdenhet og styrke. Hele strekkapparatet er i bruk, både ankel, kne, hofte og rygg har god treningseffekt av hoppingen.

Lengde x bredde
1.25 x 2.25 m
Fallhøyde
0,9 m
Anbefalt fra alder
3 år
Produsent
Inter-Play
TÜV
Ja
Øvrig
Stål/SBR
Produsentland
Polen

Vær oppmerksom på at endringer i dokumentasjon kan forekomme etter nedlasting.