Trampoline Hexo 13A EPDM

kr 1 095 000 eks. mva

Trampoline gir sansemotorisk stimuleringseffekt, og økt kroppskontroll. Når man hopper på trampoline, tar man ikke mange pauser, det fører til utholdenhet og styrke.

Når man hopper på trampoline er hele strekkapparatet i bruk, både ankel, kne, hofte og rygg er i bruk, og har god treningseffekt av hoppingen.

På en trampoline kan man gjøre så mye mer enn å hoppe opp og ned, desto mer du prøver, desto flere muskler tas i bruk.

Varenummer: 33-431-130 Kategori: Stikkord:

FILER: Se under i fanen Nedlastinger

Produktforespørsel
Inter-Play

Beskrivelse

Hexo-serien har navnet fra den hexagonale formen og fås i flere versjoner.

Velg mellom 8 ulike farger på hoppematten.

Fallunderlaget leveres standard med rød-brun eller sort farge. Alternativt kan du oppgradere til EPDM-farger (24 muligheter).

Du kan også oppgradere hoppematten med et motiv.

Hopp på en trampoline som tåler det meste! Denne trampolinen i topp kvalitet er laget for langvarig utendørs bruk. Trampolinen kan brukes når det er vått. Trampolinen er utstyrt med galvaniserte fjærer og en værbestandig hoppematte med gode anti-skli egenskaper. Denne trampolinen er laget for lekeplasser som er masse i bruk.

Å hoppe på trampoline gir sansemotorisk stimuleringseffekt, og økt kroppskontroll. Det er bra for kroppen, og man bruker muskulaturen på nye måter når man hopper på trampoline. Å hoppe på trampoline gir både utholdenhet og styrke. Hele strekkapparatet er i bruk, både ankel, kne, hofte og rygg har god treningseffekt av hoppingen.

Lengde x bredde
6.80 x 7.36 m
Anbefalt fra alder
3 år
Produsent
Inter-Play
TÜV
Ja
Øvrig
Stål/EPDM
Sikkerhetssone
9.22x9.86 m
Produsentland
Polen

Vær oppmerksom på at endringer i dokumentasjon kan forekomme etter nedlasting.