Ballbinge

kr 369 600 eks. mva

23 x 15m ballbinge i solide materialer for lang levetid og minimalt vedlikehold. Gjennomtestet ballbinge! Bildene er fra Veitvet skole i Oslo.

Varenummer: 70-870-100 Kategorier: ,

FILER: Se under i fanen Nedlastinger

Produktforespørsel

Beskrivelse

Materialer: Materialene som brukes i ballbingen har gjennomgått omfattende testing med tanke på støy, motstandsdyktighet mot hærverk og slitasje. Det er til og med gjort tester får å finne optimal avstand mellom plankene for at det skal gi minst lyd ved balltreff så her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Sibirsk Lerk er et treslag som i utgangspunktet er vedlikeholdsfritt, men det vil skje en treforvitring uten behandling. Vi anbefaler vask av bordkledningen. Her kan man bruke Grovrent. Dette påføres med pumpekanne, la det virke i ca. 10 minutter før det skrubbes godt. I etterkant må det skylles grundig. Ved videre behandling anbefaler vi f.eks Tinova oljebeis med farge fra Nordsjø. Garanti: 5 år ved normal bruk. Garanti omfatter ikke bruksslitasje. 

Målene har integrert åpning for lett å komme ut av anlegget for å hente baller.

Innvendig i de helsveisede stål målene leveres et fangnett med blyline i bunn for å eliminere støy fra ball som treffer målene.

Stolpe/rør
Varmgalvanisert stål
Plate/øvrig
Sibirsk lerk
Produsent
D & D Metal
Produsentland
Kroatia

Vær oppmerksom på at endringer i dokumentasjon kan forekomme etter nedlasting.