Teqball Teq One

kr 39 920 eks. mva

Sjelen til Teqball er bordet; et nytt og revolusjonerende sportsutstyr som tok over to års testing og forskning for til slutt å utvikle sin endelige innovative og sofistikerte form. Nettet er solid og dermed spretter ballen tilbake fra det, så på denne måten er ikke konseptet med uavbrutt spill lenger en drøm. Strukturen til Teq-bordet, i sammenheng med reglene, tillater ikke flaks eller sjanser til å forstyrre spillet; spillerne kan bare stole på sine ferdigheter og evner.

Varenummer: 70-300-102 Kategorier: ,

FILER: Se under i fanen Nedlastinger

Produktforespørsel

Beskrivelse

Teqball er en fotballbasert sport som hevdes å være en av de sportene som vokser raskest i verden. Teq one bordet er et buet bord og utviklet så utøver kan prøve sine tekniske ferdigheter, konsentrasjon og utholdenhet.

Teqball egner seg for både amatører og profesjonelle utøvere og aktører, uavhengig kjønn og spilles mellom 2-4 spillere.

•             Tilpasset innendørs/utendørs bruk

•             Vanntett

•             UV resistent

•             Fast struktur

•             Enkelt å montere

•             Kan festes i bakken

•             Passer fint til blant annet kommuner, skoler, borettslag, campingplasser, og idrettsanlegg.

•             Bordet er standardfarge med grå plate og oransje konstruksjon.

Sporten følger et poeng-basert scoringsformat, og kan spilles på alle typer underlag slik som sand, gress, fallmatter eller innendørs. Teqball tillater at spillerne berører ballen maks tre ganger før man må returnere ballen til motstanderen. Hvis du kan sjonglere en fotball tre ganger, så vil du med andre ord beherske Teqball også. Teqball byr på den reneste bruken av fotball, med regler som sier at det ikke er tillatt med fysisk kontakt mellom spillerne eller bordet, noe som reduserer risikoen for støt-skader.

Høyde
0.91 m
Lengde x bredde
3.00 x 1.50 m
Stolpe/rør
Rustfritt stål
Plate/øvrig
HPL
TÜV
Ja
Produsentland
Ungarn

Vær oppmerksom på at endringer i dokumentasjon kan forekomme etter nedlasting.