Avfallsbeholder Avenue 40/75/95L

kr 4 200kr 13 950

Avenue er en eksklusiv serie med søppeldunker lakkert i sort RAL9005. Stilig designet for å skape effektiv avfallshåndtering, samtidig som det er vakkert å se på. Velg mellom tre ulike størrelser.

Varenummer: I/A Kategori:

FILER: Se under i fanen Nedlastinger

Produktforespørsel

Beskrivelse

Avfallsbeholder Avenue 40L er en perfekt avfallsbeholder for montering på stolpe eller vegg med åpen søppeltømming. Papirkurven har et stilig design med åpen innsats og låsbart lokk. Det smarte, skjulte innerposeopphenget gjør at søppelbøtta får et stilig utseende og at den indre plastposen ikke er synlig. Tømming og bytte av posen skjer ved å åpne lokket med en trekantnøkkel. Stolpemontering utføres med medfølgende slangeklemmer. Med et volum på 40L passer denne beholderen til de fleste steder som parkeringsplasser, parker, ved innganger og leilighetsbygg.

Avenue 75L er, med sitt volum på 75L, spesielt egnet i offentlige miljøer hvor mye folk går forbi. For eksempel. ved innganger, parkeringsplasser, kjøpesentre og lignende. Siden den er helt laget av rustfritt stål, er den også ekstremt godt egnet for utendørs bruk.

Avfallsbeholderen Avenue 95L, er laget av 1,5 mm rustfritt stål pulverlakkert i sort (RAL 9005). Døren låses opp med den medfølgende trekantnøkkelen. Plastposen henges enkelt på den utbrettbare hengeren, noe som gjør det enkelt og ergonomisk å bytte sekk. Avenue 95L, er med sitt meget sjenerøse volum på 95L, spesielt godt egnet i offentlige miljøer hvor mange ferdes. For eksempel. ved innganger, parkeringsplasser, kjøpesentre og lignende. Papirkurven leveres ferdig montert. Avenue 95L kan boltes til bakken eller plasseres frittstående. For frittstående bruk anbefaler vi alternativet «Betongunderlag for Avenue 95L» (varenr. 540022-1). Denne plasseres i bunnen av søppelbøtten.

Som standard leveres beholderen pulverlakkert i sort RAL 9005, men den kan leveres i alle RAL-farger.

Plate/øvrig
Varmgalvanisert og pulverlakker stål
Produsent
Formenta AB

Vær oppmerksom på at endringer i dokumentasjon kan forekomme etter nedlasting.

Du liker kanskje også…