PRODUKTER
KONTAKT OSS
OBOS Partnerlogo
SØBO Sørlandet boligbyggelag LOGO

Godt samarbeid for trygge og gode lekeplasser

Når det kommer til sikkerhet og glede på lekeplassen, er kvalitet og kompetanse essensielt. Hos Søve AS tar vi dette på alvor i alle aspekter av vår virksomhet. Vi er stolte av å være en ledende produsent av lekeplassutstyr, og vi vet at det ikke bare handler om å levere gode produkter, men også om å sikre at de blir riktig montert og vedlikeholdt.

Samarbeid med dyktige entreprenører

For å oppnå dette har vi inngått samarbeid med dyktige entreprenører. Disse samarbeidspartnerne deler vår visjon om kvalitet og sikkerhet, og de bidrar til å skape trygge, spennende og bærekraftige lekeplasser for barn i alle aldre. Våre entreprenører er nøye utvalgt basert på deres kompetanse og erfaring, slik at vi kan være sikre på at våre produkter blir håndtert på best mulig måte.

20240514 142803 scaled

Vi forstår at montering av lekeplassutstyr krever spesialkompetanse. Derfor lar vi spesialister på montering ta seg av denne jobben. Dette sikrer at alt utstyr installeres korrekt og i henhold til gjeldende sikkerhetsstandarder. Ved å bruke eksperter på montering, kan vi garantere at våre lekeplasser ikke bare er morsomme, men også trygge for alle barn som bruker dem.

En helhetlig tilnærming

Vår tilnærming til kvalitet og kompetanse i alle ledd betyr at vi ikke bare fokuserer på vårt eget produkt, men også på helheten. Fra design og produksjon til montering og vedlikehold, sørger vi for at hvert trinn i prosessen oppfyller våre høye standarder. Dette helhetlige perspektivet er det som gjør Søve AS til en pålitelig leverandør av lekeplassutstyr.

Innovasjon og bærekraft

Vi er også forpliktet til innovasjon og bærekraft i alt vi gjør. Våre produkter er designet med tanke på miljøet, og vi streber alltid etter å finne nye og bedre måter å forbedre våre løsninger på. Dette innebærer bruk av bærekraftige materialer og energieffektive produksjonsmetoder.

IMG 3287
DSC1786

Hos Søve AS er vi stolte av vår innsats for å levere det beste innen lekeplassutstyr. Vår satsing på kvalitet og kompetanse i alle ledd, fra produksjon til montering, sikrer at vi kan tilby trygge, morsomme og bærekraftige lekeplasser for fremtidens generasjoner. Vi takker våre dyktige entreprenører for deres bidrag, og ser frem til å fortsette vårt arbeid med å skape fantastiske lekeplasser sammen.