PRODUKTER
KONTAKT OSS
OBOS Partnerlogo
SØBO Sørlandet boligbyggelag LOGO

Ny visuell profil for Søve

Våren 2024 har vært en spennende tid for oss i Søve. I samarbeid med det anerkjente kommunikasjonsbyrået Fasett, har vi gjennomført en revitalisering og fornying av vår visuelle profil og kommunikasjonsplattform. Denne fornyelsen markerer et viktig steg i vår utvikling, og vi er stolte av å kunne dele resultatene med dere.

Forsterket identitet

Den nye profilen forsterker Søves identitet som en dynamisk og energisk merkevare, bygget på solide, lokale tradisjoner. Vi har alltid vært stolte av våre røtter, og denne revitaliseringen gir oss muligheten til å uttrykke vår historie og våre verdier på en moderne og engasjerende måte. Den nye visuelle profilen er robust og stabil, akkurat som våre produkter og vårt omdømme. Samtidig er den lys og frisk, energisk og leken – uten å være barnslig.
Dette balanserer perfekt vår tilnærming til kvalitet og innovasjon.

Ny kommunikasjonsplattform

I tillegg til den visuelle oppdateringen, har vi utviklet en ny kommunikasjonsplattform som skal hjelpe oss å stå ut i markedet. Med denne plattformen blir vi en tydeligere, mer unik og positivt differensiert aktør i vår bransje. Gjennom et sterkere fokus på engasjerende og målrettet kommunikasjon, vil vi knytte tettere bånd med både eksisterende og nye kunder.

Hva mener vi med “Hjemmelaget energi”?

«Hjemmelaget energi» understreker omsorgen og energien som går inn i hvert produkt. Samt den enorme energien som brukerne får med Søves produkter – dette er folkehelsearbeid!

  • Norsk produksjon og håndverk – laget hjemme på Ulefoss.
  • Miljøvennlig og bærekraftig – laget fra bunnen av.
  • Tidsriktig og fullt av energi – bokstavelig talt.
  • Fokus på løsning – dette leverer Søve.
  • Folkelig, solid og fleksibelt.
  • Utstråler aktivitet og lek – pakker det hele inn.

To eksempler

print eksempel4
print eksempel3

Hva betyr dette for deg?

For våre kunder betyr denne oppdateringen at de kan forvente en enda mer konsistent og inspirerende opplevelse med Søve. Vår nye visuelle profil og kommunikasjonsplattform vil gi oss verktøyene til å kommunisere våre verdier og vår ekspertise på en mer effektiv og attraktiv måte. Dette innebærer alt fra oppdatert markedsføringsmateriell til en forbedret digital tilstedeværelse.

Fremtiden er lys

Vi ser frem til å fortsette vår reise med en fornyet energi og en klarere visjon. Den nye visuelle profilen og kommunikasjonsstrategien er bare begynnelsen. Vi er dedikerte til å levere produkter av høy kvalitet og opprettholde vårt sterke omdømme, samtidig som vi innoverer og tilpasser oss en stadig skiftende verden.

Takk til Fasett for deres ekspertise og støtte i denne prosessen, og takk til våre kunder og samarbeidspartnere for deres kontinuerlige tillit og støtte. Sammen går vi en lysere og mer spennende fremtid i møte.

Følg med på våre kanaler

Vi inviterer dere til å følge med på våre sosiale medier og nettside for å se den nye profilen i aksjon og holde dere oppdatert på alt som skjer i Søve-universet. Vi gleder oss til å dele denne nye æraen med dere!