PRODUKTER
KONTAKT OSS
OBOS Partnerlogo
SØBO Sørlandet boligbyggelag LOGO

Søve styrker laget med to nye helter

Tommy Wiik – ny produktsjef for sport og trening

Som tidligere salgssjef for sport og trening, har han opparbeidet seg verdifull erfaring med å samhandle med ulike interessenter som kommuner, arkitekter og entreprenører. Tommys lidenskap er å skape miljøvennlige generasjonsmøteplasser og inkluderende aktivitetsparker der mennesker i alle aldre kan møtes og aktiviseres i trygge omgivelser.

Tommy setter tilgjengelighet i fokus og ønsker alltid å skape møteplasser som er åpne for alle, uavhengig av alder og fysiske forutsetninger. Han legger vekt på folkehelseperspektivet og erkjenner den økende inaktiviteten i samfunnet, spesielt blant unge som ofte er fordypt i skjermer. Strategien til Tommy, er å plassere aktivitet der det allerede er aktivitet, og å forstå hvor de unge naturlig omgås. Videre skal aktivitetsparkene være innbydende og komfortable for dem som ikke trives med konvensjonelle treningsanlegg. Tommy understreker viktigheten av at trening ikke nødvendigvis krever fysisk styrke, og han ønsker å tilby varierte treningsmuligheter som passer alle.

I tråd med hans filosofi mener Tommy at en god produktmiks er avgjørende. Han utfordrer konvensjonelle tilnærminger ved å prioritere løsninger over produkter, og søker å tilfredsstille ulike behov gjennom en mangfoldig tilnærming. Hans visjon handler ikke bare om salg, men om å tilby meningsfulle løsninger som gir verdi til samfunnet og lokalmiljøet.

–Vi er glade for å få Tommy med på laget. Hans til tilnærming til å skape miljøvennlige generasjonsmøteplasser et resultat av en grundig refleksjon over samfunnets behov og en dedikasjon til å levere løsninger som virkelig gjør en forskjell. Han ser utover tradisjonelle treningskonsepter og fokuserer på å bygge broer mellom generasjoner, ferdigheter og livssituasjoner skriver Tarita Sunde, Salgs- og markedssjef i Søve.

Tommy Wiik
Siri Eppeland

Siri Eppeland – Landskapsarkitekt/prosjektdesigner

Siri er lidenskapelig opptatt av å tegne gode lekeplasser som er utfordrende, inkluderende og estetiske. God kompetanse innen visualisering av prosjekt i 3D, og har en god dose humor. 

Fakta om Siri:

  • Bachelor i byggdesign/byggingeniør
  • Master i byplanlegging
  • Kommer fra jobb som Landskapsarkitekt i Norconsult

– Vi er svært fornøyde med å få Siri med på laget. Hun har riktig kompetanse og blir svært verdifull for våre kunder og samarbeidspartnere, sier Tarita.