PRODUKTER
KONTAKT OSS
OBOS Partnerlogo
SØBO Sørlandet boligbyggelag LOGO

Treningspark fra Søve

Kvalitet, kompetanse, tilgjengelighet. Dette er hva vi i Søve AS ønsker å tilby med våre nye treningsapparater. Vi har lyttet til våre kunder og endelig kan vise dere resultatet.

For å få til et best mulig tilbud, har vi kombinert vår egen erfaring, med kompetanse innen trening. Vi har i samarbeid med crossfit-instruktør, sertifisert PT og en idrettspedagog, jobbet hardt med utvikling av våre treningsapparater.

Vi er svært stolte av resultatet!

Snarvei til produktene

Alle treningsapparater | Enkeltstående apparater | Treningsparker

Treningspark for alle

Vi ønsker å bidra til økt aktivitet blant både barn, ungdom og voksne. For å kvalitetssikre våre produkter til brukergruppen hva angår bruk, nivå og utforming, satser vi på kunnskap og fagfolk. Med en sertifisert personlig trener og en idrettspedagog i stallen, har vi gode forutsetninger for å tilby kunden det rette produkt. Det tette samarbeidet mellom salg, utvikling, fagfolk innen trening, og produksjon, gjør oss i stand til å planlegge utformingen av aktivitetsparker og nærmiljøanlegg på en unik måte. Vi sikrer at apparatene som settes sammen er tilpasset brukergruppen, at de utnytter kapasiteten hva angår plass og økonomi, samt er universelt utformet.

Treningspark i Halden
Treningspark i Halden

Universell utforming

Med universell utforming menes i denne sammenheng utforming av treningsparken slik at de kan brukes av alle mennesker, i så stor utstrekning om mulig, uten behov for tilpassing eller en spesiell utforming. Treningsapparatene skal være lette å komme inntil da de er transparente. Dette gjør at barrieren for deltakelse er lav og alle skal kunne delta uansett alder, fysisk form og funksjonsevne. Området er tilgjengelig og tilrettelagt for ulike funksjons- og ferdighetesnivå. Vi har plassert apparatene slik at man kan være i aktivitet både i apparater, men også på bakkenivå. Apparatene er i ulike høyder, for å inkludere de som har fysiske begrensninger eller trives best på bakken, samtidig som de er utfordrende nok for de som er godt trent, og som vil opp i en bar.