PRODUKTER
KONTAKT OSS
OBOS Partnerlogo
SØBO Sørlandet boligbyggelag LOGO

Vannlek – det beste barna vet?

Vi tør påstå at alle barn elsker vannlek. Spesielt barn i barnehagealder. Barn tiltrekkes umiddelbart vann og utforskingen med det våte elementet.

Den nye produktserien innen vannlek består av ulike elementer som kan settes sammen på ulike måter. Dette gir stor fleksibilitet med hensyn på disponibelt areal. Vi har satt sammen noen pakker, men tilbyr også de individuelle elementene. Vår illustratør kan lage et løsningsforslag for ditt areal basert på bilder fra deg. Fyll ut kontaktskjemaet så hjelper vi deg videre.

Vannrenne med kran

Slik fungerer produktene

Vannet tilføres enten med hageslange til en fast tilkobling i bunnen av fossefallet eller ved at barna henter vann og fyller i beholderen. Barna kan også bruke heisekranen til å flytte vann fra en bøtte til fossefallet. Vannet renner nedover gjennom de ulike slusene som kan åpnes eller lukkes. Transportrør kan brukes for å flytte vann fra ett område til et annet.

Transportrør og bord

Gøy med vannlek

Vi tør påstå at alle barn elsker vannlek. Spesielt barn i barnehagealder. Barn tiltrekkes umiddelbart vann og utforskingen med det våte elementet. Tilnærmingen er ulik i de forskjellige alderstrinnene. Treåringene kjenner og smaker på vannet, introduserer ulike redskaper og ser om noe flyter eller synker. Femåringen setter fort i gang med å “lage mat” eller bruke vannet til kjente oppgaver som vasking. De kan fort hente lekegrønnsaker som skal skylles og tilberedes. Å kombinere vannlek med utekjøkken, kjøkkenhage og lekekjøkken er derfor en fin mulighet. Regnværsdager er flotte dager for vannlek, med regnklær og gummistøvler på.

Lekekjøkken for sandkassen

Materialene

Vi bruker materialer som tåler tøff bruk og som er laget for det norske klimaet. Stolpene består av vedlikeholdsfritt aluminium fra Hydro og fundamenteres med støp. Rennen er laget av HPL som freses av oss til gitt fasong. Skruer og bolter er syrefaste.

Fargevalg

Stolper i aluminium og transportrør i syrefast stål kan fås lakkert i ulike farger på forespørsel. Vi kan også endre HPL-farger ved spesialbestilling.

Ønsker du et godt tilbud?